Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Тази нощ: Слънцето в квадратура с Уран - ще настъпят разтърсващи промени в живота на тези зодии

На 7 август в 02:58ч Слънцето в Лъв образува квадратура с Уран в Телец в 14-я градус. Този аспект ще ни донесе резки и внезапни промени в дадени взаимоотношения или ситуации в живота ни.

Промяната ще ни разтърси, обаче ще дойде за наше добро и следователно ще започне от объркващи ситуации, които действат потискащо върху нас, като ни държат в плен на неща, които по същество са приключили. Всичко и всеки, който не служи на нашия напредък или действа като спирачка за нашето личностно развитие, трябва да се освободим от тях.

Може да се отрази този аспект неблагоприятно върху поведението на хората, също върху здравословното състояние, проблеми от психо-емоционален характер. Непредсказуемост на събитията, повечето, от които могат да бъдат крайни и шокиращи. С особено внимание да се прилагат правилата за безопасност при работа с електрически уреди и инсталации, химически вещества. Неблагоприятно и рисковано време за полети със самолет.

Може да се каже, че този аспект помага за добро изясняване на отношенията. Така че са възможни внезапни раздели или внезапни прекъсвания в многогодишни партньорства. Този аспект обаче може да донесе и внезапни любови, чиято интензивна динамика може да доведе до възходи и падения в живота ни, подкопавайки цялото ни съществуване. Могат да възникват внезапни романтични влечения, но те няма да са дълготрайни и устойчиви.
Този аспект ще продължи около 4 дни (обхваща времето преди и след аспекта) и ще засегне предимно представителите на знаците на неподвижния кръст, т.е. Телец, Лъв , Скорпион и Водолей, родени през втората десетдневка, както и тези, които имат в хороскопа си лични планети - Луна, Меркурий, Венера и Марс - в тези знаци.



Овен - Приятели, които не осъзнават вашата стойност и това, което сте направили за тях, не си заслужават. Същото, разбира се, важи и за хората, с които имате разочароваща любовна връзка.

Телец - Поставете граници по отношение на себе си и членовете на вашето семейство, които се държат така, сякаш сте тяхна собственост. Разбира се, че ще бъдете до тях, но не както те искат, а както прецените вие.

Близнаци - Първо се вслушайте в себе си и след като откриете това, което сърцето ви желае, поискайте го от всички други в живота си. Слушайте само сърцето си, то знае.

Рак - Не позволявайте на другите да служат като спирачка за вашето собствено развитие. Оставете зад себе си това, което ви тежи и гледайте напред.

Лъв - Изяснете си какво оставяте и какво ще преследвате на всяка цена, независимо дали става въпрос за професионалния сектор или за личния живот. Поставете си цели и ги постигнете, защото можете.

Дева - Вземете си почивка от ежедневието си и направете пътуване. Няма значение дали е близо или далеч. Важно е да си починете и да заредите батериите си, нещо, от което се нуждаете.

Везни - Приятели си отиват или идват нови, при това вероятно с по-добро качество. Също така, опреснете или променете целите си, като за целта променете действията и подхода.

Скорпион - Ако емоционалната ви връзка не се вписва в личните ви нужди, тогава трябва да помислите по-добре как да продължите, да се попитате партньора какво е точно за вас.

Стрелец - Работните ви отношения са в центъра на вниманието. Така че трябва да направите някои уточнения с ръководството относно съотношението на натовареност и заплащане.

Козирог - Вашите деца или партньор ще се нуждаят от вашата финансова помощ, която може да бъде изстрел в ръката при и без това стресиращата ситуация. Не се притеснявайте, че ще дойдат по-добри дни.

Водолей - Може да възникнат някои проблеми между вашите близки и партньора ви. Издигнете защитни стени в собствения си дом и напомнете на всички за техните граници.

Риба - Ще се сблъскате с комуникационни проблеми и проблеми с колеги, които искат да ви прехвърлят топката на собствените си задължения. Поемете дълбоко въздух и поставете всеки на мястото му.