Тази зодия има всички шансове да покори света

20 юли 2017 | 10:30
24549
3
Снимки: Getty Images, Pexels
3

Всяка зодия притежава потенциала да се превърне във владетел на света, но има само една, която носи победата в сърцето си още от самото раждане. Нейните специфични характеристики, както положителните, така и отрицателните, я превръщат в безспорния лидер на хороскопа. Питате се, коя ли е тя?Няма да ви държим повече в напрежение и ще ви кажем, че това е Козирогът. Не сте изненадани, нали? Особено, ако имате приятели и познати от тази невероятна зодия, знаете каква сила на духа, дисциплина и амбиция крият в душите си като тайни оръжия, така необходими за жестоката действителност, в която живеем.

За тези, които се интересуват от астрология, не е тайна, че Козирозите са прочути със своя стремеж да успеят на всяка цена. Тяхната амбиция е наистина пословична, а най-големият им актив е умението да се фокусират върху целите си повече от всеки друг знак.

Тази зодия има всички шансове да покори света

Козирозите са горди притежатели на висока продуктивност, както в работата, така и във всяка друга дейност, с която се захванат. Обичат предизвикателствата, а съревнованието е основната им мотивация да докажат, че са по-добри от всеки свой конкурент. Те са изключителни в правенето на няколко неща едновременно, при това безупречно добре, а издигането в кариерата е топ приоритет, който стои много по-високо от желанието за хармонични отношения с колегите.

Когато са поставени в ситуация, в която не могат да разгърнат добре потенциала си, се чувстват крайно неудовлетворени, но това е още един стимул да излязат извън зоната си на комфорт и да покоряват нови върхове. Те ще направят и невъзможното, но ще намерят начин да докажат себе си и да бъдат оценени подобаващо. Като покорители на света. Няма да търсят повече, това им е напълно достатъчно. 

Четете още: Защо мъжът Козирог е такова предизвикателство?

Още по темата

Коментари

3
  10 декември 2017 | 21:55 отговор
 

 
 
Х
10 декември 2017 | 21:56

Ха

2 Nqma.da.kaja.ime.mnogo.iskate.
  10 декември 2017 | 21:54 отговор
 

Маинатави, сега, ще си, кажа, моето.мнение.Жената,овен,сие,4иста,офца,и,то,зла,рибите,завистници,раците,психопати,скорпиона,г,философ,женска,зодия,дева,намрьщено,тъпо,4ове4е.а,сега,и,наи,готините,зодии,за,жени,стрекец,лъв,за,мьже,овен,да,да,да,разбрахтели,глупаци,от,други,зодии,4ал,и,сбогом,казах,каквото,имах,да,казвам,

 
1 KILL BILL
  20 октомври 2017 | 19:59 отговор
 

Браво на Десито, комплименти за добрите думи в статията.

 

Добави Коментар

Най-четени