Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, април ви носи нова романтична връзка

Броени дни ни делят от пристигането на новия месец. А какъв ще бъде той за всеки един от представителите на зодиака? Разберете сами:

Овен –Април ще бъде един добър месец. Общуването с другите ще е интересно и полезно. Хороскопът обещава много срещи и приятни мигове с приятелите ви.

Влиянието на Меркурий ще ви направи общителни и инициативни, особено през втората седмица на месеца. Това е много благоприятен период за журналисти, писатели и хора, които работят с текстове. Речта ви ще се лее лесно, ясно и красиво. Слънцето във вашия 7-ми дом на партньорството ще ви направи синхронизирани, хармонични и обичащи се един друг с партньора ви. Планетата Венера преминава през 12-ия ви дом на мистерията, мистиката и неизказаното, където ще остане до 20 април. Благоприятен период за тези, които имат тайна любов, тайни връзки. Това е времето, когато фантазиите стават по-ярки, интуицията се засилва. С Венера в зоната на здрача в хороскопа е трудно да се види ситуацията ясно, така че периодът не е подходящ за вземане на важни решения, особено ако те се отнасят до любовта.

След 20 април, когато ще влезе във вашия знак ще донесе подобрения във финансовата сфера, ще внесе повече яснота в личния живот. Марс в Близнаци засилва любопитството ви към противоположния пол и в същото време ви дарява с очарование. Въпреки всичко това, останете бдителни и не правете нищо лекомислено, което може да съсипе шансовете ви. Това се отнася както за парите, така и за любовта.

Телец – През април ще бъдете по-отворени към всичко ново и по-общителни. Влиянието на Меркурий в Близнаци ще ви насърчи да обменяте мнения и по-активно да общувате. Споделяйте с другите хора опита си, помагайте им да растат и да се развиват. Не бива да пренебрегвате дипломацията си.

Венера се движи във вашия дом на приятелство, където ще остане до 20 април. Подходящо за социална активност и среща с приятели. Планетата ще събуди вашата чувственост и емоционална страна. Не се страхувайте да изразявате вашата любов, да споделяте прекрасни моменти с любимите си хора, всичко това ще укрепи връзката ви. Възможно е отношенията ви с някой от приятелите ви да преминат от платонични в романтични. Когато след 20-то число Венера премине в Овен ще започне да добавя повече енергия и страст към личните ви отношения.

В личния ви живот може да ви липсва яснота, но с нежност и толерантност, въпреки всичко, можете да подобрите връзката си. Ще бъдете оригинални, ще намирате нестандартни подходи при решаване на проблемите. Ако сте самотни и търсите някой специален човек, трябва да сте гъвкави, адаптивни и лесно приспособими към обстоятелствата.

След 20 април Слънцето ще влезе във вашия знак и обещава благотворно влияние за всички Телци. През април е важно да бъдете гъвкави, за да не пропуснете многото интересни възможности. Започвайки своето ретроградно движение след 10 април Юпитер ще подтикне мнозина да започнат да търсят не толкова материално, колкото духовно или интелектуално удовлетворение в работата си.

Близнаци – Планетата на красотата и хармонията Венера ще се движи в сектора на кариерата ви, където ще остане до 20 април. Добре е да се съсредоточите върху служебното си положение, тъй като има добри условия за развитие и шансове за успех. През този период можете да затвърдите позицията си на работа, да заслужите признание и уважение. Ще имате възможност да установите полезни връзки с тези, които заемат високи позиции.

Марс ще се движи през вашия знак и ще задава тон върху целия месец, ще пробуди амбициите ви и ще засили желанието ви да завладявате нови хоризонти.

От 17 април Меркурий влиза в Овен и ще ви направи по-активни и мобилни. Това е много ободряващо влияние, което ще повлияе на вашия стил на комуникиране и поведение. Април е прекрасно време за пътуване и запознаване с нови хора. Умът ви ще бъде изпълнен с нови идеи и планове. Ще се стремите да действате твърде бързо, но бързането и нервността може да ви доведат до умора, затова се опитайте да контролирате действията си. Под въздействието на ретрограден Плутон през последната десетдневка на месеца е важно е да бъдете внимателни към детайлите и да проверявате нещата старателно. Не всичко е така, както хората около вас наистина казват. Проверявайте дребният шрифт преди да подпишете нещо.

Април е месецът на вашата независимост, така че няма нужда да правите компромиси. Създайте своя живот - вашите условия и обстоятелства – така както бихте искали. Това е подходящо време да вършите нещата по свой собствен начин. Потърсете своя път към голямо щастие и не слушайте другите.

Очаквайте месечен хороскоп и за останалите зодии!