Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, август ви носи красиви мигове с партньора, насладете им се!

Август ще бъде динамичен месец, пълен със събития. Първата десетдневка ви носи редица трудности при получаването на необходимата подкрепа от различни институции. Ще срещнете и трудности при бизнес преговори, дори ще прекратите някои от тях, ще имате затруднения с партньори от чужбина. Трудности ви очакват и ако търгувате с вносни стоки, защото ще се сблъскате с ограничения и повишаване на цените. Пазете се от интригите на злонамерени хора.

В средата на месеца Слънцето и Меркурий ще сформират тригон с Марс. Това ще ви позволи лесно и ефективно да се справите с много от въпросите. Някои от вас ще успеят да реализират таен план и да получат допълнителна печалба. В края на месеца, когато Меркурий и Слънцето влязат в знака Дева, ще ви предложат благоприятни възможности за успех в творческите начинания. По същото време Марс ще направи квадратура със Сатурн, което значително ще ви забави при постигането на планираните цели. Не приемайте повече работа, отколкото можете да свършите.


Квадратурата на Марс с Юпитер през първата десетдневка на август може да предизвика конфликти с партньора ви. Източникът на тези трудности ще бъде повече в обстоятелствата около вас, отколкото до вас двамата, но така или иначе ще има отрицателен ефект върху вашите отношения. Може да се стигне и до разкриване на тайни, които сте криели един от друг. По-опасна е обаче квадратурата, която Марс ще направи с Плутон на 13 август, което ще застраши връзката ви. Трябва да бъдете много внимателни (по-ниски и от тревата), ако искате да закрепите положението. Тригонът на Слънцето с Марс на 16 август ще облекчи тези проблеми, но ще ви трябва много време и търпение, за да направите връзката си отново стабилна. Създайте моменти да се отпуснете и да се насладите на красивите мигове заедно с партньора си. Планирайте по-кратко пътуване или романтичен уикенд, ще ви бъде много приятно.


Този месец не е подходящ за свободните представители на знака да влизате в сериозна емоционална връзка, но за развлечение може. Някои Телци ще срещнат многобройни препятствия в опитите си да привлекат вниманието на човек, който харесват. Други пък ще влязат в тайна връзка с човек, който отдавна ги привлича физически.


През първата десетдневка на август здравето ви ще е по-чувствително и променящо се. Ще бъдете по-стресирани от обикновено. Кръвното налягане може да варира. Почивайте повече и избягвайте физическите натоварвания. Съветът е да се избягва излагането на силна слънчева светлина, да се използват кремове за тяло, както и репеленти срещу насекоми. През втората половина на август здравето ви ще бъде по-стабилно и по-добро.