Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, август ви носи нова красива любов

Скъпи Телци, със своето старание и ангажираност в трудовата сфера през август, ще изненадате сами себе си. Вие сте сред щастливците този месец. Вашето добро настроение ще продължи като такова и ще създаде идеалните условия за измисляне на нови планове. Ще изпитате известно напрежение, но то ще бъде много креативно и с положителен резултат. Уверете се, че сте гъвкави и избягвайте определени конкурентни ситуации, които ще възникнат.

Секторът на любовта и страстта се активира от Марс чак до 14 септември, така че това е добър период за започване на връзка, където емоциите ще бъдат интензивни от самото начало. Тези, които са родители, могат да имат повече предизвикателства с децата през този период. Много е вероятно някои Телци да започнат нови запознанства, нови емоции през следващия период. Жените Телец ги очаква красива изненада в края на месеца.

Венера в Дева до 16 август създава също много красив период за любов. Сега лесно ще се влюбвате или ще се радвате на съществуваща вече връзка. От 17 август до 10 септември, когато Венера е във Везни, е благоприятен период за работа, връзки с колеги. Ако имате някакви конфликти, те биха могли да бъдат доста смекчени.

Връзките, в които не вървят нещата, ще бъдат в критичен период. Уран, който е в опозиция на сектора на партньорството може да ви поднесе неприятни изненади или вие самите да вземете решение да се разделите. Партньорът ви може постоянно да ви изненадва с поведението си и да носи усещане за несигурност. Това е насочено към промяна в живота ви и продължаване напред.