Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, днес сте в плен на любовта!

Овен- Не сте в най-добрата си форма. Дали денят ви ще е удачен е под въпрос и ще зависи от различни неща. Много от тях ще стават така, както ви се иска, други - не. Някои обстоятелства или срещи с хора могат да оставят особено отражение в душата ви.

Телец- Не е най-продуктивният ден за вас. Първата му половина ще е по-напрегнат период. Повишава се вероятността за възникване на различни ограничения, препятствия, трудности. Да се правят планове за бъдещето е нежелателно, те могат да се окажат твърде неясни. Мнозина ще последват импулса на любовта.

Близнаци- Днес интелекта ще властва над чувствата. Не е подходящо време за тайни мероприятия. Не се препоръчва нарушаване на психическия комфорт, излишна суета, изясняване на отношенията. Дори и в семейството е нежелателно да се водят разговори по актуални въпроси.

Рак- Ограничете сферата на своята активност, в т.ч. менталната. Обърнете внимание на партньора си и се постарайте да локализирате дребните различия между вас, както и причините за неразбирателство.

Лъв- Този ден можете да отделите за почивка и за възстановяване на душевното спокойствие. Колкото повече енергия натрупвате днес, толкова по-трудно ще бъде да излезете от равновесие утре. Полезно е да останете в мълчание, сред природата, сред близки хора, далеч от суматохата и агресивната атмосфера.

Дева- Някои от вас днес ще привлекат вниманието на някой колега. Помислете обаче дали е добре да смесвате професионалните с личните отношения. Ако се съсредоточите върху работата, ще постигнете добри резултати. Уговорете си любовна среща или пригответе романтична вечеря за половинката си.

Везни- Интелектуалната работа днес трябва да има практическа насоченост. Възможно е да се появят проблеми във вашите дела като следствие на предишни ваши грешки, но едновременно с това ще получите и шанс да оправите всичко навреме. Активизирайте интимния си живот.

Скорпион- Успех ще постигнете, само ако спокойно се развиват събитията. Добре ще бъде, ако успеете да се справите с бушуващите у вас емоции и надигащото се раздразнение. Някои ангажименти ще отпаднат от само себе си.

Стрелец- Днес си направете план и го следвайте. Не се изкушавайте да рискувате – резултатът може да не ви хареса. Не е изключено да преминете през изпитание в службата. Вечерта напрежението ще се разсее. Свободните от вас могат да получат неочаквано предложение за среща.

Козирог- Денят е хубав, но няма да е зле, ако се придържате към дисциплинираност. Някои от вас ще се върнат към изпълнението на предишни планове. Романтична сфера на любовта може да бъде засенчена от нещо неприятно, но няма да е сериозно.

Водолей- Към бъдещите перспективи се отнасяйте с цялата си сериозност и отговорност. В този ден едва ли ще можете да диктувате своите условия. Внимавайте обсъждането на проблем с партньора ви да не се превърне в детско изясняване на отношенията с упреци и сълзи.

Риби- Още в началото на деня ще трябва да се вземете в ръце и да се заемете с нетолкова приятните задачи. Нараства потребността ви от общуване, но не мислете, че можете да контактувате, с когото ви падне. Подбирайте старателно хората от обкръжението си.