Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, не пропускайте шансовете, които ще ви даде септември!

Телецът през септември не е в настроение за сериозна работа. На първо място ще са личен живот, почивка, забавления. По възможност е по-добре да си вземете няколко дена отпуска. Много от членовете на този знак вярват, че не са достатъчно добре платени в работата си, така че губят мотивация. Що се отнася до финансите, ситуацията може да се подобри едва в края на месеца.

Ще имате много идеи и най-важното, ще намерите начини за реализиране на повечето от тях. Не се страхувайте да експериментирате и да поемате рискове - сега това е повече от оправдано.

Чудесно е да изграждате планове за бъдещето, но не бива да забравяте за настоящето. Имате някои цели, които в момента са много далеч от сегашната ситуация.

Септември ще изисква Телецът да бъде много внимателен към всичко, което се случва около него и да не се намесва в каквото и да било. Събитията, които ще се развият, ще ви дадат много шансове да промените живота си към по-добро, важното е да видите този шанс навреме и да се възползвате от него. Доброто настроение, което ще придружава представителите на знака през целия месец, ще им позволи лесно да се отнасят към дребните неприятности и да не се фокусират върху тях. Важното е да се поддържа положително отношение и тогава всичко планирано ще се получи.

Хората винаги ще действат различно от това, което очаквате от тях, затова трябва да се научите да ги приемате такива, каквито са във всички области: работа, приятелство, семейство и любовта. Трябва да сте готови да предоставите морална, физическа или финансова подкрепа на по-възрастни роднини.

Има вероятност да вдигате високо кръвно налягане. Трябва също да обърнете повече внимание на вашата диета, тъй като е възможно да има наддаване на тегло, причина, за което може да са проблеми с хормоните.

Този месец много от вас ще почувстват дългоочакваната хармония и щастие, ако успеете да намерите общ език с партньора си. Не бъдете повърхностни и неискрени към любимия човек, а по-търпеливи. Трябва да сте отворени и честни. Не правете това, което не харесвате на другите.

В края на месеца ще получите желанието да преустроите жилищното си пространство. Имате нужда от известна промяна в живота си и тя не трябва да е голяма, просто да промените някои детайли, за да освежите пространството, където прекарвате една част от деня. Така ще се почувствате по-добре и в по-добро настроение.