Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, ноември ви носи любовни изненади

Скъпи Телци, през ноември вероятно ще възникнат неочаквани възможности, които ще ви помогнат да напреднете. Този месец инстинктите ви ще бъдат силни и неведнъж ще ви спасяват от неприятности и проблеми.

В професионалната област изглежда, че ще бъдете много заети с напредъка на вашата работа, тъй като някои проблеми няма да могат да се развият по начина, по който искате или очаквате. Трябва да се запитате дали действията, които сте планирали, са достатъчни, за да донесат промените, които ще работят във ваша полза. Венера ще бъде в опозиция срещу Марс и може да наруши разбирателството в отношенията ви с колеги от работата. Ще имате недоволни клиенти, ако работите в сферата на услугите. Ще бъдете принудени да правите често компромиси. Сега не е най-доброто време да започнете нов бизнес или да започнете нещо ново през този месец. Мнозина ще имат усещането, че в нищо не им върви и че всичко се е объркало. Това е само илюзорно усещане.

Вашето здраве ще бъде предимно стабилно през ноември. Ще бъдете постоянно в движение, което ще подобри физическото ви състояние. Препоръчително е да използвате месеца за духовен и образователен растеж и да се ориентирате към нови учения и знания. Пазете се от вируси и настинки.

В любовния си живот ще преминете през различни ситуации през месеца. Първоначално нещата ще бъдат малко еднообразни, но постепенно ще се подобрят към края на ноември. Около средата на месеца обаче между вас може да възникне известно напрежение. Дългите часове работа, заедно с ежедневната рутина, ще окажат своето влияние върху връзката ви. Опозицията на Венера с Марс на 9 ноември може да доведе до сериозни разногласия, засилени страсти и ревност между вас и любимия ви, да разберете за тайни, които вашият партньор е скрил от вас. Не е изключено да се разбере и за неговата изневяра в някои отделни случаи. Това също може да доведе до временна раздяла. Бъдете отворени за компромиси и разговори.

Някои неща остават неразрешени и ще имате усещането, че не можете да продължите напред, докато не ги разрешите. Би било чудесно да говорите за всичко с партньора си и да решавате ключови въпроси за в бъдеще.

Ако сте необвързани, възползвайте се от този месец, но не забравяйте първо да си изясните какво искате. Ще почувствате силно влечение към човек, който не е свободен и който ще ви предложи тайна връзка. Ако се съгласите с това, ще се окажете в неблагодарна ситуация. Повечето връзки, започнати през ноември, няма да бъдат устойчиви в дългосрочен план.

Четете още: Овенът през ноември: Интензивни емоции, победи и спиращи дъха моменти