Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, през май ще изпълните всичко, което сте искали

Скъпи Телци, май е вашият щастлив месец, в който ще отпразнувате своя рожден ден и поредния цикъл на Слънцето във вашия знак. Великолепната тройка Слънце, Меркурий и Венера в Телец ви носят оптимизъм и добро здраве. Здравето понякога все пак е нестабилно и е възможен спад на имунитета, особено в края на месеца.

Що се отнася до кариерата ви, препоръчително е да намалите скоростта и да се организирате правилно, защото в противен случай няма да постигнете всичко, което сте си поставили за цел. Събуждат се нови идеи и планове. Планирайте и подгответе всичко, което е важно за вас. С преминаването на Сатурн във ретроградна фаза след 23 май, много хората ще загубят чувство за стабилност. Препоръчва се този период да се използва за подготовка за бъдещи предстоящи важни събития.

Възможно е да решите да купите нов имот, да се преместите на ново място и да разширите семейството си. Каквото и да е, звездите ще ви подкрепят по този път и ще можете да изпълните всичко, което сте искали, за кратко време.

От началото на май ви придружават прекрасните влияния на любовта. Управителят на вашият астрологичен сектор на любовта обитава вашия знак. Вие сте на път да постигнете емоционална връзка, която би ви изпълнила цялостно в много отношения. Получавате покана да пътувате заедно или отивате да посетите партньор, който живее в чужбина. Отиването при роднини в чужбина също дава възможност за нещо ново.

Избягвайте излишни кавги с партньора си, ако имате такъв. Когато имате лош ден, останете сами или се разходете сред природата. Можете да изхвърлите отрицателната енергия чрез тренировка или друга физическа активност, тъй като партньорът ви няма да разбере внезапните промени в настроението ви. Използвайте месец май, за да подновите стари приятелства, защото този месец хора от миналото могат да се върнат във вашия живот.