Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, през януари очаквайте смут в семейните отношения

Хороскопът ви за януари предполага, че не бива да бързате да постигнете целите си още този месец. Въпреки че тласъкът на планетите ви принуждава да напредвате, трябва да забавите малко скоростта.
Имате свободата да диктувате нещата и да постигате всичко, което искате. Уран ще ви помогне да преодолеете всички предизвикателства при изпълнението на новите начинания. Иновациите и постоянството ще бъдат отличителен белег на вашите действия.


Ще имате достатъчно информация, която ще ви позволи да разгледате определени ситуации и хора от различна гледна точка. Може да уредите някои разногласия и да изчистите недоразумения.
Семейните отношения ще бъдат обект на притеснение. Може да настъпи смут в тях. Бъдете дипломатични в своя подход към партньорите си и се опитайте да внесете повече хармония във връзките си.

Друг проблем ще бъдат увеличаващите се семейни разходи. Доходите ще бъдат задоволителни, но ще има някои предизвикателства. Спекулациите няма да са печеливши и всички инвестиции трябва да бъдат отложени. По-добре е да избягвате пътуванията.