Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, през юни ще решите всички проблеми!

Мотото на този месец за Телците е: „Бързайте бавно!”. Всички проблеми и трудности ще се окажат напълно разрешими и прости. Успехът ще бъде достъпен само за най-упоритите и спокойни Телци, мечтаещи да постигнат целта си.

Колкото повече търпение и постоянство проявите, толкова по-голяма ще е наградата за вашия труд. Мързелът ще се превърне в основна пречка за изпълнението на плановете.
Ще бъдете изправени пред необходимостта да общува с голям брой хора. Може би дори ще имате възможността да действате като „арбитър“ - да разрешите конфликт, който ще възникне между двама приятели или колеги.


Юни ще бъде натоварен. Понякога интуицията ще ви подсказва най-доброто решение, дори ако умът ви протестира срещу това. Финансовата ситуация няма да е най-стабилната за повечето представители на знака. Първата половина на месеца е неблагоприятен период за повечето от вас, защото ще трябва да се справяте с финансовите и материалните аспекти на живота. Находчивостта ви обаче може да се прояви много ясно и това ще ви помогне не само в професионалната сфера, но и да излезете от сложни ситуации.


Този месец не трябва да правите рисковани транзакции или необмислени действия. Всички проблеми ще бъдат решени по стандартен начин, иначе рискувате само да усложните ситуацията. Не трябва да проявявате прекомерна емоционалност. Ще ви се отворят множество възможности да се докажете. Звездите ще изискват от вас не само инициатива, но и сериозен избор и отговорни решения в живота. Представителите на този знак могат да се изправят пред дилема: да се поддадат на чувствата или разума.

Ще настъпи приятен период в живота, спокоен и щастлив, но се подгответе за факта, че ще трябва да бъдете активни и внимателни. Ще трябва да проявите инициативност в любовта, а не да я очаквате само от любимия човек.

Четете още: Нов живот, пари и любов за Овена през юни