Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, през юни ще се радвате на любов и благополучие

Скъпи Телци, следващите седмици ще бъдат особено приятни за вас. Юпитер ще ви помогне да се ориентирате към нови хоризонти, откривайки нови възможности, нови стимули. Планетата ще насърчи нови срещи и нови преживявания и ще ви помогне да възстановите своята индивидуалност в личната и професионалната сфера.

Вашата астрална ситуация разкрива добър баланс, който ще участва благоприятно в еволюцията на вашия жизнен проект, вашата любов и вашето благополучие. Ще се насладите на подновен ентусиазъм. Оставете настрана малките си съмнения, за да се съсредоточите върху това, което истински си заслужава. Щастието на индивида зависи преди всичко от неговото състояние на ума.

В средата на месеца ще е най-добре да не взимате никакви важни решения, които могат да повлияят на живота ви. Въздействието на Меркурий върху Телеца ще направи прибързаните решения вредни. Повечето неща могат да чакат, но някои абсолютно не могат, така че трябва да сте сигурни, че не губите от поглед нещата, които наистина трябва да направите.

Идват нови познанства, нови контакти, нови приятели. Достигнали сте до ново осъзнаване на темата за взаимоотношенията, истинска вътрешна и външна промяна. Освободете се от всичко старо и излишно – вещи, връзки, хора. Разделите никога не са лесни, но понякога те са необходими, за да внесат нов въздух в живота ни.

В момента се чувствате готови да направите малки промени. Любовният ви живот ще бъде ваш основен приоритет през втората половина на юни. Независимо дали сте в дълготрайна връзка или не, очаквайте ситуацията ви да се развие в правилната посока. Ако сте необвързани, вашата непредубеденост и харизма ще бъдат най-очевидните ви активи за съблазняване.