Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, усилията ви ще бъдат възнаградени през февруари

Хороскопът за февруари вещае много щастлив период за представителите на зодия Телец.

Планетарните аспекти са доста обнадеждаващи за постигане на вашите цели и духовни амбиции в живота. Ще имате решителността да преодолеете много предизвикателства и да се впуснете в нови области. Венера ще ви помогне да постигнете целите си след първата седмица от месеца. Планетарната сила е разположена в източната половина на вашата диаграма. Това ви дава свободата да правите нещата според вашето мислене.



Месецът е благоприятен за паричния поток. Но вашият управител на финансите - Меркурий, е ретрограден от 17 февруари до 10 март, поради което ще се сблъскате с много предизвикателства във финансовия сектор. Спекулативните инвестиции трябва да се избягват. Всички подозрителни сделки не трябва да се предприемат.

До 7 февруари Венера се движи през 11-ия дом на вашия хороскоп - сектора на приятелството. Така през първата седмица на месеца ще искате да прекарвате повече време с приятели. След 7-и, когато Венера се премести в 12-и дом, сектор на ограниченията и уединението, вече няма да ви е до романтика. Ще станете по-дистанцирани, ще избягвате честата комуникация, като повече ще предпочитате уютните вечери у дома. Има голяма вероятност новите приятели да ви разочароват много скоро.


Марс ще диктува любовния ви живот. Венера може да ви изкуши и да се заблудите. Чувствеността ще доминира в отношенията с вашия партньор този месец. Не се изключват конфликти и доверието трябва да надделее в брачния ви живот. По-възрастните членове на семейството ще бъдат източник на конфликти. Децата ще станат жертва на тази дисхармония. Трябва да сте по-дипломатични. Семейните разходи ще бъдат надвишени и това изисква цялата ви интелигентност, за да намерите решение и да останете платежоспособни.

Свободните представители на знака все пак ще получат възможности за формиране на любовни отношения. Партньори по-лесно ще бъдат намерени, докато преследвате социални каузи. Ще се развихрите в романтичните си начинания. Ако сте необвързани, възможно е между вас и дългогодишен приятел да избухнат чувства. И връзката може да бъде доста щастлива.

Четете още: Овни, очаквайте нова любов през февруари