Автор
Десислава Недева

Тези 3 зодии ще останат с вас, дори когато им изневерите

Отдавна подозирате, че приятелят ви ви изневерява и ето, вече разполагате с неоспорими доказателства – съобщения в социалните мрежи, чрез които си уговаря срещи с разни жени и неприлични разговори, които далеч надминават безобидните приятелски закачки. За някои зодиакални знаци разкриването на измяната е категорична причина за прекратяване на всякакви взаимоотношения, докато други биха простили своеволията на своя любим поради ред причини, едната от които е различната гледна точка.

Всяка зодия приема изневярата по различен начин. Ето например, Скорпионите не биха толерирали подобен фриволен начин на поведение. Те са лоялни партньори и очакват същото отношение и отсреща. Те трудно допускат някой близо до сърцето си и го правят само, ако този някой заслужи безпрекословно тяхното доверие. И веднъж предадено, то никога не може да им бъде върнато или гласувано повторно. Подобен категоричен подход в любовта имат още Девите и Водолеите.

Но да решиш да простиш изневяра не е никак лесен път, по който някои знаци предпочитат да поемат. Изисква се голяма доза себеотрицание, философско мислене и отворено съзнание. И все пак, решението е изцяло ваше.

Телец

Телецът е фиксиран знак и като такъв на него му е трудно да влезе в нови взаимоотношения и още по-трудно да излезе от тях. Когато обичат, те го правят с цялото си същество. И дори да се стигне до евентуална раздяла, те остават дълго време свързани по един или друг начин с бившия си вече партньор. Телецът би приел новината, че човекът до него му е изневерил изключително драматично и ще остави трайни следи в съзнанието му. Въпреки това няма да избързва с генералните изводи и крайните решения. Ако все пак реши, че не може да приеме и прости нелоялността на своя партньор, ще сложи край на връзката, когато е готов за това и когато самият той реши. Възможно е промяната от новия социален статус на необвързан да му се стори по-шокираща от една нищо и никаква изневяра. Шансовете да прости са много големи.



Козирог

Козирозите са изключително праволинейни и практични. Те биха избрали да останат в рамките на токсични и за двете страни отношения, само поради липсата на по-добра алтернатива за момента. Първата им грижа ще бъде как трябва да си търсят нова квартира, да преразпределят бюджета, да местят багаж и сякаш цялата тази разправия не си струва заради едната изневяра. Те лесно потискат чувствата си, което ги прави пригодни да съжителстват с човек, който дълбоко ги е наранил. Въпреки това тяхно свойство, те са изключително чувствителни на тема провал и ако приемат факта, че любимият им е изневерил като тяхна грешка, няма така лесно да се примирят с него. Прекратяването на една връзка е трудна задача за един Козирог и той винаги ще се опита първо да поправи счупеното, ако е възможно и чак тогава ще сложи окончателен край.



Риби

Рибите са още една зодия, на която ѝ е безкрайно трудно да се раздели с хората, които са я наранили. Те често се губят в своите собствени емоции или емоциите на другите. Този знак е способен да изпитва толкова силна емпатия, че често не може да разграничи собствените си чувства от тези на останалите. Ако те усетят, че партньорът им искрено съжалява за постъпката си и тържествено им обещае, че няма да се повтори, са склонни да простят и дори да забравят за предателството. Те вярват искрено в доброто у човека и го търсят под дърво и камък, докато не го намерят. Това може да бъде доста мотивиращо за отсрещната страна и ние даваме на Рибите най-високата оценка в прогнозата за здрава и щастлива връзка след изневярата.

Четете още: Ето кои 5 зодии тайно изневеряват на половинките си