Автор
Woman.bg

Тези 4 зодиакални знака манипулират най-близките си

Всеки знак от зодиака има своите силни и слаби страни. Тези представители от четирите зодии по-долу обаче могат да започнат да манипулират вашето съзнание. Разберете какво им се върти в главата.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците могат да бъдат перфектни манипулатори. Толкова добри, че да ви накарат да повярвате, че сте без вина виновни. Те до съвършенство владеят това изкуство - да говорят едно, а да мислят друго. В защита на представителите от тази зодия обаче може да кажем, че невинаги всичко при тях се дължи на манипулация. Просто Близнаците са с много неспокоен ум, който можем да сравним с радио, което не се изключва дори през нощта. Близнаците са приказливи и емоционални, могат да загубят нишката на разговора в най-важния момент от него. Независимо от това те умело могат да оборят всичките ви аргументи, така че те да са прави във всяка ситуация. Това им умение им върши добра работа в службата (например в областта на комуникациите). В една романтична връзка обаче Близнаците могат да поразят любимия човек с красноречие.

ЛЪВ

Подобно на Близнаците, Лъвовете също могат да се изявят с красноречието си. Когато Лъвовете се чувстват несигурни в дадена ситуация, те могат да намерят един куп аргументи, с които да не си проличат техните слабости и недостатъци. За тях е важно да не изглеждат слаби. Когато са във връзка, Лъвовете трябва да се научат да дават повече лично пространство на любимия човек, като изслушат какви са неговите потребности и нужди. Голям проблем при тях е проявата на ревност. Заради тази своя слабост е вероятно да се опитат да ви вменят чувство на вина, ако усетят, че говорите с противоположния пол или не им отделяте повече внимание. Хубавото при тях е, че те са готови да направят много неща за своите близки. Те обичат да бъдат оценени заради щедростта и добротата си.

СКОРПИОН

Скорпионите не обичат да изразяват чувствата си. Това обаче може да доведе до едно объркване и недоразумение в една връзка. Представителите на тази зодия могат да манипулират партньора си чрез... мълчание. Хитро, нали? Както сами може да се уверите, манипулацията също не е чужда и на Скорпионите. Сега ще ви издадем една тайна - ако сте достатъчно търпеливи и спечелите доверието на Скорпиона, като проявите такт, може постепенно да започне да ви споделя повече и да се разкрива пред вас. Той трябва да се научи да изразява и обсъжда чувствата си, без страх от евентуално ваше осъждане или отрицателна реакция. Това ще облекчи напрежението във връзката и ще помогне за изграждането на дългосрочни взаимоотношения.

РИБИ

Това, което прави силни Рибите, е тяхната много добре развита интуиция. Те улавят желанията и нуждите на любимия си човек. Освен това манипулират и то доста успешно партньора си с една единствена цел - да направи това, което Рибите смятат за най-добро, без да отчитат желанията на своята половинка. Хубаво е да говорите откровено с представителите на тази зодия за вашите нужди и чувства, така че да не останете пренебрегнати. Изкажете на глас желанията си. С разговор ще може да постигнете консенсус.