Автор
Десислава Недева

Тези 4 зодии не държат на думата си

Всички сме попадали в ситуация, в която ентусиазирано се уговаряме с някой познат да се срещнем за щура петък вечер или пък спокоен и релаксиращ обяд в неделя следобед, но един час преди срещата получаваме съобщение, че някакво нечувано и изненадващо събитие възпрепятства плановете ни. То обикновено е толкова имагинерно, колкото и звучи, но това няма как да изтрие горчивината, която изпитваме в душата си.

Замисляли ли сте дали всички тези хора, които правят това, нямат нещо общо помежду си? Разбира се, че имат и това е тяхната зодия. Е, нека видим, кои са зодиите, които най-лесно могат да ви вържат тенекия.

Овен

Овните не случайно стоят начело на тази класация. Те са най-трагичният случай. Нека бъдем реалисти. Това са хора, които с такава лекота и приповдигнато настроение уговарят най-различни активности със своите приятели, след което не се появяват на срещата и на всичко отгоре имат наглостта да се държат така, сякаш нищо кой знае какво не е станало.

Лъв

Лъвовете излизат от всякакви класации по връзване на тенекия. Ако ви кажат, че Слънцето изгрява от изток, по-добре погледнете дали ви казват истината, макар че вече я знаете. В действителност те нямат никакво намерение да не изпълнят обещанията си. Даже напротив. Те са толкова щедри в мислите си и искат да направят повече, отколкото им стигат силите, че много често се случва да надценят възможностите си.

Скорпион

Скорпионите са от хората, на които не можете да имате доверия по default. Те са изкусни манипулатори и винаги трябва да мислите няколко хода напред, ако искате да водите равностойна битка с тях. Те се държат така сякаш светът им принадлежи и вашите чувства са капка в океана. Нищо фатално няма да се случи на планетата, ако малко ви подведат, нали? Така мисли Скорпионът и продължава с рутинните си задължения.

Стрелец

Стрелецът е винаги зает с някаква супер, мега, гига интересна задача. Дори се чудите как успява да намери време да се срещне и с вас. Е, не се чудете. Той няма време за вас, но пък ужасно много иска да има, затова без много да му мисли, уговаря две срещи по едно и също време в един и същи ден. Едва ли вярва, че може да се клонира, но пък желанието да огрее навсякъде е неконтролируемо. Накрая може и никъде да не отиде, но самата идея, че е нон-стоп ангажиран просто го опиянява.

Четете още: 5-те зодии, които са най-големите лицемери