Кой не мечтае да открие любовта и кой не копнее да има партньор, с когото да се радва на взаимна обич години наред? Това е най-естественото желание за всяко живо същество, но уви - много хора не успяват да се докоснат до него. И скачат от връзка във връзка, а времето лети и те така и не намират човека за себе си. Знаете ли, че обяснението за това може да се крие в зодията на човек? Защото колкото и да е уникален всеки от нас, знака под който сме родени, придава някои общи характеристики и често те се изразяват най-силно в любовта. Ето кои са 4-те представители на зодиака, които не могат да имат дълги връзки и защо:

Стрелец

Стрелците определено владеят изкуството на флирта, а когато са влюбени, са готови да дадат всичко за щастието на половинката си. Но най-големият им страх е огромна пречка да поддържат дълготрайни отношения, а той се крие в опасността да загубят свободата си. Ако искате да изплашите един Стрелец и той никога повече да не се върне, просто упражнявайте контрол над него и ще забележите колко бързо може да изчезне от живота ви. Често след като първоначалната страст си отиде, с нея си тръгва и представителят на тази зодия. Не защото не желае да се отдаде на човека до себе си, а просто защото се страхува да бъде подвластен, на когото и да било. Единственото, което може да подтикне представител на тази зодия да поддържа дълга връзка, е само ако партньорът е истинска загадка.

Скорпион

Едва ли сте много изненадани, все пак говорим за най-фаталната зодия, що се отнася до любовта. Истината е обаче, че не само Скорпионът може да не пожелае дълга връзка, но и половинката му, тъй като ревността и желанието му за пълен контрол могат да бъдат абсолютно задушаващи. С този знак е трудно да бъдат постигнати хармонични отношения и заради това често сменя партньорите. Любовта със Скорпион може да се окаже истинско бойно поле, но ако сте готови на компромиси - определено ще го оцени. Но и не забравяйте, че тези хора доста бързо сменят настроението, което може да бъде изтощаващо.

Близнаци

Близнаците са изключително харизматични личности, а общуването с тях винаги е леко и забавно. Ето защо не е никак трудно да се влюбиш в представител от тази зодия, но ако трябва да бъдем честни, интересът им се поддържа меко казано трудно. Като въздушна зодия, те обичат разнообразието и лесно се отегчават, дори когато връзката е хармонична. Просто защото им липсва тръпка, която да задоволи безкрайно любознателната им природа, която вечно търси интригата. Причината, заради която те често скачат от връзка във връзка е страхът им да не бъдат сами. Защото тогава ще им е скучно.

Рак

По природа Раците са най-семейният знак на зодиака. Нищо не може да стопли душата на един Рак повече от домашния уют и топлата прегръдка на любимия човек. Само че те са толкова податливи на емоциите си, че са склонни постоянно да се съмняват в себе си, а това често дава негативно отражение върху любовния им живот. Това обяснява и факта, че преди да се решат на сериозна връзка, те ще пообикалят обстойно, за да са сигурни, че са избрали най-правилния партньор. Но това обикаляне може да продължи доста дълго, заради което се провалят и голяма част от връзките им.

Четете още: Съвети от Вселената за всеки знак от зодиака, които ще направят живота ви по-лек и щастлив