Да си поискаш прошка е нещо напълно в реда на нещата. В живота на човек често се случват конфликтни ситуации - някои от тях се забравят, но други остават за цял живот. Що се отнася за зодиите - повечето забравят случилото се и прощават, но има 4 зодии, на които това им е доста трудно. Ето кои са те:

Телец

Телците се характеризират с това, че не могат да забравят нанесената им вреда. Дълго време таят злоба в сърцето си и се оказва, че са доста злопаметни. Някои Телци цял живот си спомнят "щетата", която са преживели преди години. Това негодувание се е забило като треска дълбоко в сърцето им и те не могат да го преглътнат. Притеснително е, че Телците често изпитват нужда от отмъщение. Вътрешната им упоритост им пречи да се справят с чувствата си.



Рак

Тази зодия е много чувствителна и емоционална по природа и затова е лесно ранима. Ракът може да превърне една невинна приятелска кавга в световна трагедия. Хората от тази зодия не могат да приемат извинения и да прощават. Те се затварят в себе си и отблъскват подадената ръка от другата страна. Това поведение може да се обясни с факта, че Раците се страхуват да простят от страх да не бъдат наранени отново. Това е щит, който те сами си поставят. Поведението им не се дължи на тяхната зла душа, защото Раците са добродушни по природа и искат да живеят в хармония с всички.



Дева

Хората от зодиакален знак Дева са много самосъзнателни. Те приемат всичко много сериозно, а също така бързо се обиждат и лесно се ядосват. Девите имат наистина твърд характер и трудно се справят с него, когато са във връзка. Когато нараните Девата, няма да ви бъде простено никак лесно, колкото очаквате, защото тази земна зодия не забравя толкова бързо. Трябва да вложите особено старание, за да спечелите отново доверието ѝ.



Везни

Везните помнят всичко и за дълго време. Ако нараните Везните, можете да разчитате на ответна атака от тях. При това положение те могат да станат злонамерени и неприятни.
Везните се славят с лошото си качество да се преструват, че всичко е наред. Когато се опитате да разберете какво се е случило, те не казват нищо и излиза, че всичко е наред. Не се изненадвайте, че години по-късно човекът от тази зодия изведнъж ще избухне и ще даде воля на цялото разочарование, натрупано с времето.

Четете още: Какво впечатление оставяте у хората според зодията си