Автор
Десислава Недева

Тези 4 зодии предпочитат да се обличат в черно

Докато някои хора обичат да се обличат в цветни и свежи цветове, други предпочитат да заложат на класическото черно. Това е любимият им цвят и колкото и да се опитвате да ги убедите, че черното всъщност не е реален цвят, няма как да ги откажете да го носят по всеки повод. На тях той им изглежда мистериозен и секси, сякаш събужда малкото дяволче, което по принцип спи кротко на лявото им рамо. Освен това никога не може да ги подведе, съчетава се перфектно с всеки друг цвят и кореспондира адекватно на всяко едно настроение.

Има 4 зодиакални знака, които обожават черния цвят още от детството си. То ги успокоява и им напомня мястото, от което са се появили на бял свят. Сещате ли се кои може да са те? Вижте ги в следващите редове:

Скорпион

Едва ли ще ви изненадаме, ако ви кажем, че любимият цвят на Скорпиона е черният? Все пак този знак се управлява от Плутон, властелинът на подземното царство. Освен това зодия Скорпион се свързва с енергията на осми дом, която отговаря за смъртта и прераждането в астрологията. Имате ли нужда от още доказателства? Ето още няколко – Скорпионът обича да се взира в тъмното, да търси невидими за останалите хора истини, както и да говори и разобличава теми, които се смятат за табу и другите се притесняват да споделят своето мнение по тези въпроси. Скорпионите се смятат за готик кралете на зодиака и обичат неща, които останалите ненавиждат.



Стрелец

В астрологията Стрелецът е прочут като философът на зодиака. Той винаги търси едно по-дълбоко значение на нещата. Представителите на тази зодия постоянно се ровят в неразгадани загадки, проучват непознати територии и непрестанно обогатяват своето безмерно знание за света и неговите механизми на работа. Не смятате ли, че на такива хора страшно би им отивало да носят черно? Философската им концепция за живота ги кара да се тревожат по-малко и да подхождат към всяко едно начинание с авантюристична настройка. Те с охота се впускат в нови предизвикателства, а черните им дрехи служат само за заблуда на врага и подсказват колко много не им пука от хорското мнение.



Козирог

От всички знаци на зодиака, най-шефската зодия си остава Козирогът. Той вибрират на друга честота и има авторитетно излъчване, което автоматично подсказва, че превъзхожда многократно околните. Този знак се управлява от Сатурн, планетата на реда, дисциплината и кармата. А черното толкова силно кореспондира с идеята за наказание, не мислите ли? Вместо да им се казва какво трябва да направят, Козирозите винаги предпочитат те да определят правилата и законите. И защо не? Всички други са в грешка, само Козирогът знае как да се постъпи правилно във всяка една ситуация. Грешките на останалите го карат да се чувства изключително огорчен, а никой друг цвят не изразява това разочарование по-добре от черното.



Водолей

Няма друг знак в зодиака, който да е по-раздразнителен, ексцентричен и ненормален от Водолея. В крайна сметка той се управлява от Уран, планетата на внезапната и революционна промяна. А черното винаги се е свързвало с крайните действия и изказвания, съпроводени с доза бунтарко поведение. Представителите на този зодиакален знак обичат да се отличават от останалите, да стоят на страна от тълпите и най-много от всички знаци имат склонността да преминат през своята готик фаза по време на тийнейджърските си години. Вместо да се стремят да се впишат, те предпочитат да шокират останалите със своята уникалност. Сякаш винаги са знаели, че представляват един забележителен нешлифован диамант.

Четете още: Как да преборим страховете си според зодията