Всяка жена мечтае да се види булка...Глупости!

Живеем в 21-и век и женитбата не е в топ приоритетите на все по-еманципираните жени. Но човек е емоционално и социално същество и еволюцията не е стигнала до там, че напълно да изкорени желанието и нуждата му да споделя един покрив с друго човешко същество (най-често от противополжния пол).

Ако се допитаме до астрологията, съществуват три определени зодии, които най-бавно ще извъврвят този път към индивидуалното съществуване, просто защото мъжете ги предпочитат за брачни партньори пред останалите зодиакални знаци.

Няма да ви мъчим повече и предлагаме на вашето внимание три зодии, с които семейният живот е най-сладък:


Рак – Кралицата



Жената Рак изпитва силна привързаност към своя партньор. Тя е експлозия от емоции, интензивни и завладяващи, които оставят във вас вечен отпечатък. И това не е магия. С тяхната безусловна любов са способни да направят всичко, за да сте щастливи. Дори това да означава да потиснат егото си в определени ситуации. За съжаление прекалената им емоционалност може да ги превърне в кралици на драмата, но ако трябва да сме честни това действа като магнит за мъжете, ако идва от правилната жена. Освен това са отлични кулинари и без грам усилие създават уютна домашна атмосфера, от която трудно можете да се откъснете. Когато дойде моментът да създадат семейство, грижовната и всеотдайна природа на Раците ги превръща в отлични майки-орлици. Какво повече може да искате от една жена? А на нея й трябва само любов и честност в замяна.


Овен – Императрицата



Само жената Овен знае как да накара един мъж да коленичи в краката й. Със своята силна и неотстъпчива природа тя ще постигне всяка цел, която си е поставила. Затова ако ви стиска и се смятате за достатъчен мъжкар, заповядайте пред вратите на нейния замък. Тя ще реши дали да ви покани. Вие само трябва да й предложите цялото си сърце и да оказвате подкрепата и помощта, от които тя има нужда. В замяна ще бъдете поставени на пиедестал и високо ценени с любов и уважение, като един истински император. Ще се радвате на грижа, внимание и отговорно отношение, защото вашата императрица е умна, здраво стъпила на земята и с реалистични очаквания за хората около себе си. За съжаление такива жени са трудни за покоряване, но ако имате щастието да го направите, се пригответе за най-хубавото. Тази жена умее да провокира и изважда само силните ви страни наяве. Тя е строга майка, която отглежда бойци и победители. А светът определено има нужда от повече такива хора.


Лъв – Господарката



Тази жена е истински войн – силна и дива, като амазонка. Тя е властна господарка, но не се залъгвайте, мъжът до нея не е неин роб. Дори напротив. Той трябва да бъде изключителен по рода си самец, за когото обаче никоя Лъвица няма да влезе в бой, а просто ще седи и пръска чар и сексапил, който като пленителна мрежа привлича само отбрани екземпляри. Лъвиците са най-отдадените и лоялни партньори, които ще минат и през огън за своите любими. Тяхната любов е чиста, интензивна и безкористна. Ще се бият със същата ярост и самоотверженост и за своите деца, когато настъпи време за това. Така че не мислете много, а смело скачайте в дълбоките води на Лъвиците. Ако не друго, поне ще се научите да плувате.

Автор: Десислава Недева