Автор
Весела Георгиева

Тези три зодии ще сбъднат най-съкровените си желания през март

Март вече е на прага ни. И ни носи надежда за нещо ново, нещо по-добро. Според астролозите, представителите на тези три зодии ще сбъднат всички свои мечти.

Скорпион

Скъпи Скорпиони, късметът ще ви се усмихне широко. Идеите ви, които отдавна отлежават, най-накрая ще се сбъднат. Усилията не са били напразни. Всичко ще си дойде на мястото. Мечтите се сбъдват, финансите се подреждат, хармония ще настъпи и в кариерата, и в личния живот. А краят на март ще ви поднесе истинска изненада – поредното желание, което Скорпионът е задържал в душата си дълго време, ще се сбъдне в реалния живот.


Телец

Скъпи Телци, хармонията влиза навсякъде в живота ви. Отдавна вървите към успеха, сега той ще се материализира. В средата на март очаквайте резултати. Но не се отпускайте, чака ви и много работа. Докато късметът е кацнал на рамото ви, ще трябва да се потрудите добре. После ще имате време и за почивка.

Дева

Скъпи Деви, добрите новини идват. След началото на март проблемите ще изчезнат буквално като с вълшебна пръчица, желанията ви се сбъдват. Всичко ще бъде наред. Не се притеснявайте. Очаква ви една наистина щастлива година, изпълнена все с хубави неща. ще имате повод и за радост, и за гордост.