Автор
Весела Георгиева

Тези зодии ще бъдат най-слабо засегнати от новолунието в Стрелец

Слънцето влиза в Стрелец и дава глътка въздух на всички нас. Завладяват ни оптимизъм и желание за приключения. А на 24 ноември енергията става много силна. Новолунието, което ще се случи, ще ни накара да се замислим над това, за което мечтаем - можем да си го позволим, трябва ли да си слагаме граници? Има три зодии, които няма да бъдат засегнати - вие от тях ли сте?


Телец

Новолунието в Стрелец На 24 ноември ще сложи началото на нови проекти - по отношение на пари, любов и споделени моменти. Сега е моментът да направите реорганизация и рекапитулация - за да знаете накъде ще продължите. Особено що се отнася до паричните ви потоци.


Рак


Тъй като Слънцето и Луната се събират във вашия шести дом, вие ще трябва да обмислите всички възможности, които ви се дават. В ежедневието. Може би не трябва да се разделяте напълно със свободата си, докато преминавате към една нова рутина. Грижете се за себе си. На всякакви нива.


Козирог

На 24 ноември вие ще се обърнете навътре към себе си, за да потърсите нови хоризонти навън. Помислете какво дължите на своето вътрешно Аз, за да можете да успеете по пътя напред и нагоре. Поставете си нови цели и дерзайте. бъдете смели в онова, което искате да постигнете.