Върху изграждането на характера на един човек оказват влияние редица фактори - семейна среда, приятелска компания, образование, а според някои и зодиакалният знак, под който сме родени.

Има някои знаци, които са известни с благия си нрав, както и други, които са се прочули като най-проклетите в зодиака. Кои са трите зодии, с които най-трудно ще намерите общ език, може да видите в следващите редове.

Овен

Всеки контактувал някога с Овен ще се съгласи с нас - никой не се нервира по-лесно от представителите на тази зодия.

Най-вероятният начин да ги разярите е да отправите някакъв вид критика към тях. Бъдете сигурни, че в момента, в който се опитате да им обясните, че са в грешка с някое изказване или пък им споделите, че постъпката им е била недомислена, те ще се превърнат в най-страшния ви кошмар.

Предупреждаваме ви, те не само ще се ядосат от порицанието, но и месеци наред ще са хладни с вас, заради проявената от ваша страна дързост.

Скорпион

Овните може и да са злопаметни, но не са отмъстителни... за разлика от Скорпионите. Те никога няма да пропуснат възможност "да ви го върнат" за отправената към тях забележка или за лошото ви поведение. И то с лихвите.

Настъпите ли представител на тази зодия, бъдете сигурни, че няма да ви се размине лесно. Скорпионите не прибързват с отмъщението, а изчакват най-подходящия момент, за да ви натрият носа. Това е така, защото те прецизно подбират ситуацията и начина, по който най-много ще съумеят да ви наранят.

Лъв

Той е царят на зодиака! Затова не се учудвайте, че представителите на тази зодия имат огромно его. С Лъв няма как да излезете на глава. Той винаги е готов да спори и никога да признае, че убежденията му не са правилни.

Уверен в себе си, възможностите си и до болка самовлюбен, той е готов да изсипе огън и жупел върху главата на всеки, дръзнал да оспори правотата на думите му. Поради тази причина ви съветваме да помислите добре преди да започнете да спорите с Лъв или Лъвица.