Автор
Десислава Недева

Топ 5 на най-красивите жени според зодията

В следващите редове ще ви разкрием кои са най-привлекателните зодиакални знаци и какви качества притежават, за да се издигнат в нашата топ класация. Може пък и вие да сте сред тях. Вижте:

1. Лъв

И мъжете, и жените от тази зодия са безкрайно властни и атрактивни натури. През деня работят здраво, за да се издигнат в кариерата и да придобият висок обществен статус. Освен това притежават вроден аристократизъм, който пленява аудиторията изключително лесно. Обичат да се обличат със скъпи и бляскави дрехи и бижута, които да подхождат на лъскавия им имидж. Понякога изглеждат твърде арогантни, но това не може да бъде по-далеч от истината за тяхната същност. Те просто искат да бъдат в центъра на внимание, където и да се появят. Освен това държат да се докажат като лидери, но не сред тълпа от неудачници. Лъвът се обгражда с хора, които да кореспондират на тяхното високо ниво на интелект и личностни достойнства. Ето защо бързо печелят добри позиции в обществото и стават любимците на народа – търсят успешните хора и вървят нагоре с финес, красота и изящество.



2. Скорпион

Ще познаете чистокръвния Скорпион по неговата смелост и бликаща страст. Що се отнася до темата за семейството и любимия човек, това е зодията, която е най-отдадена на близките си. Отстрани може би ви изглеждат мистериозни и недостъпни, но това чувство се изпарява в мига, в който станат ваши приятели. И все пак, при първи контакт с тях, бъдете внимателни, защото Скорпионите са надарени с изумителна интуиция и всички опити за лъжи, непочтеност и завист биват моментално разкрити и осуетени. Те са родени психолози и ще предусетят всеки следващ ход, който сте намислили, сякаш сте отворена книга за тях. Но не това ги прави един от най-привлекателните знаци в зодиака. Присъствието си в тази класация дължат основно на своята гореща кръв. Това е знакът, който е секси до мозъка на костите си. Дори само докато седи и чете книга, той излъчва магнетизъм и сексапил. В любовта и личните си взаимоотношения те са страст и емоция в човешки облик. Няма по-експресивни и атрактивни личности в зодиака. Ще трябва останалите да се примирят с този факт.



3. Дева

Тук няма нужда да изпадаме в обяснителен режим защо точно Девите са сред най-красивите зодии. Когато чуем думата Дева, в нашето съзнание изниква най-чистия и божествен образ, за който можем да си помислим. За съжаление самото сътрудничество с този характер не е сред най-безболезнените неща на света, но това е резултат на безкомпромисния им перфекционизъм. Приложен във външния им вид обаче, нещата придобиват малко по-различна окраска. Девите обръщат голямо внимание и полагат сериозна грижа за външния си вид, защото осъзнават, че той е особено важен в общуването и оказва сериозно влияние върху впечатлението, което искат да оставят в своите събеседници. Те са луди на тема козметика и модни дрехи и аксесоари, особено ако са от напълно натурални съставки и естествени материи. Освен това се грижат доста вманиачено за здравето си, а знаем, че човек, който се чувства добре, изглежда още по-добре. Девите са прочути и със своя младежки вид, но това, което ги прави най-привлекателни, е способността им чрез логическа и аналитична мисъл да задържат вниманието върху себе си. Истински стратези, нали? Има на какво да се научим от тях.



4. Близнаци

Няма как да пропуснем знак, който е популярен със своята харизма и положителна енергия. В компанията на тези хора ние чувстваме лекота в общуването и непринуденост, което мигновено ни вкарва в плен на техните магнетичност и чар. Виждали ли сте жена, която е зодия Близнаци, със сериозно изражение? Едва ли, защото животът за тях е игра и това е магията на тяхната красота. Красота както отвън, така и отвътре. Освен това те са подвижни и вечно търсещи промяна и предизвикателства, затова рядко можете да ги видите тъжни и депресирани. Това тяхно незаменимо качество ги прави успешни и целеустремени, защото използват пълния потенциал от своя творчески и аналитичен ум. Те имат голям кръг от интереси, които включват политика, спорт, изкуство и какво ли още не. Можете да си говорите с тях на всевъзможни теми и винаги ще оставате изненадани от фактите, които знаят. Близнаците просто са си такива – умни, схватливи и забавни. Интересното в тяхната компания е, че ще направят и невъзможното, за да експериментират, а новите преживявания са нещо, което се помни за цял живот.



5. Везни

Когато си говорим за красота, просто е грехота да не споменем изящните представителки на тази зодия. Те са милостиви, социални и винаги се борят за справедливост, каквото и да им коства това. Когато се запознавате за първи път с тях, веднага ви става ясно, че си имате работа с едни високо интелектуални и любознателни персони, които на драго сърце ще ви дадат най-адекватния съвет, който някога сте получавали. Те обаче не разкриват наведнъж цялата си същност пред непознати, а действат предпазливо, защото са наясно, че не на всеки човек в този живот може да се има доверие. Тази тактичност в общуването им спестява много проблеми в личния живот. Там те обичат да поддържат хармонията и баланса и не правят прибързани и резки промени, които да разклатят основата, на която се крепят взаимоотношенията. Тяхната харизма и романтична аура ще ви накарат да се влюбите във всяка една Везна от пръв поглед.

Четете още: Ноември носи нова любов на Лъвовете!