Автор
Ева Григорова

Топ астроложката Ясмин Боланд споделя как да бъдете щастливи през 2022-ра!

Ясмин Боланд е една от най-популярните астроложки в световен мащаб.

Издателството на Луиз Хей издава някои от най-популярните книги на Боланд, сред които са Moonology, Astrology Made Easy and Angel Astrology 101, които попадат в топ 10 на бестселърите в Amazon.

Ето какво споделя тя за 2022-ра и възможностите, които тя открива пред нас:

“По-това време миналата година бях затрупана от запитвания от вестници и списания, които търсеха потвърждение за това че предстои нещо добро и ме питаха: Нали 2021 ще бъде по-добра от 2020-та? Проблемът обаче се криеше в това, че не можех да кажа на хората, това което искаха да чуят. През изминалата година имаше серия от неприятни съвпади на Сатурн с дисциплиниращия Уран, който е и саботьор. Затова бях на мнение, че 2021-ва ще бъде поне толкова лоша, колкото 2020-а, ако не и повече.

View post on Instagram
 

А какво имам да кажа за 2022-ра? Тук става въпрос за коренно различна история. Тази година имам добри новини. През настоящата година не само няма големи планетарни битки, но и Юпитер, който е известен като планетата, която носи късмет, ще бъде особено активен.

Като цяло 2022-ра ще бъде годината, в която промяната не само ще бъде възможна, но и неизбежна. Както в световен мащаб, така и за човечеството като цяло, а и на личностно ниво. Няма да станем свидетели на малки крачки, а по-скоро на трансформиращи явления и дори на някакъв вид прераждане.

View post on Instagram
 


Стартираме годината с обръщане към себе си, тъй като Венера - планетата на любовта е все още ретроградна. Освен това те и планетата на ценностите, затова е добре да се обърнете навътре и да си дадете сметка какво е важно за самите вас.

Следвайте интуицията и не мислете твърде задълбочено. Запишете си нещата, които първо ви идват наум и напишете петте най-важни хора, места и цели, които са водещи за вас в момента. Така ще имате по-ясна представа какви всъщност са вашите приоритети.

View post on Instagram
 


А ето и в коя сфера според зодиакалния ви знак ще ви се се отрази значителната промяна, която звездите са подготвили за вас през 2022-ра година:

Овен: Пари, самочувствие и самоуважение

Телец: Външен вид и цялостното ви усещане за това кои сте

Близнаци: Духовен живот и страхове

Рак: Най-съкровените желания и социалния живот

Лъв: Кариерата и амбициите ви

Дева: Пътуванията, обучението и приключенията

Везни: Секс и пари

Скорпион: Любовен живот и врагове

Стрелец: Романтиката и креативността

Козирог: Любов, креативност и деца

Водолей: Дом и приятели

Риби: Начинът, по който общувате