Автор
Весела Георгиева

Този ритуал, направен по време на пълнолунието, ще ви помогне да се освободите от негативните неща в живота

Пълнолунието е време за освобождаване от това, което не ни служи, време, в което да благодарим и време, в което да бъдем смирени...

Има моменти, в които трябва да се освободим от неща, които не са за нас и не ни служат. След пълнолунието настъпва фазата на намаляващата луна, в която всеки от нас затваряме символично дадена „врата“ или постигаме отдавна поставена цел.

По време на пълнолуние ние си правим равносметка за нещата, които сме си поставили като цел по време на новолунието. Сега е моментът да се освободите завинаги от ненужното и да направите място на важното.

View post on Instagram
 

Предлагаме ви един наистина почти вълшебен ритуал, който ще ви помогне.

Като начало си направете подходящо енергийно кътче. Трябва да сте на чисто, добре проветрено и уютно местенце. Някъде, където няма да ви безпокоят и където ще бъдете огрени от лунната светлина.

View post on Instagram
 

След това помислете внимателно кои са нещата, от които искате да се освободите. Запишете ги върху лист. Може да бъде всичко - от взаимоотношения, тревожност, навици, хора, работа...

След това кажете на глас следното: "Сега се освобождавам от... (изброявате всичко, от което искате да се освободите). Оставям го в ръцете на Вселената"... След това вземете листчето и го изгорете в някакъв съд. Благодарете на Луната и на себе си преди да напуснете ритуалното място.