Транзитът на Венера в Лъв ни носи блясък, страст и пари

12 август 2022 | 12:46
7422
3
Unsplash
3

Венера ще транзитира в знак Лъв от 11 август до 5 септември. Новата позиция на Венера предвещава един доста приятен период, през който любовта, радостта и забавлението ще са на първо място в нашето ежедневие. Някои интересни "клюки" за светски личности, ще излязат наяве.

Когато говорим за Венера в Лъв, все едно говорим за царица. Венера представлява Афродита и е втората планета от Слънцето. Следователно Венера е богинята на красотата и на любовта. Тя е красива, естетична, страстна. Тя е и на парите и накрая да не забравяме, че любовта често минава през стомаха.

Венера в Лъв може да придобие драматична нотка, искаме да излезем, да танцуваме, да блеснем, да покажем новите дрехи, които сме си купили, искаме да бъдем видени, забелязани, харесани, да привлечем вниманието едва ли не на всички. Венера в Лъв ни кара да излезем сред света и просто да блеснем.

Тъй като периодът е свързан с красотата и изкуството, творческите хора лесно ще бъдат посещавани от особено вдъхновение. Благоприятно време за музиканти, художници, писатели, дизайнери, моделиери.
Венера отговаря и за парите, така че ще ни се иска да харчим повече от обикновено за нашите удоволствия. Ставаме по-ларж. Няма да е лошо да бъдем малко по-внимателни тук.

Обърнете внимание, че Венера в Лъв предизвиква повишен апетит, тенденция към повишение на теглото, така че не преяждайте и следете какво консумирате.

В знака Лъв планетата на любовта ще ни даде самочувствие, но и ексцентричност. Еротиката ни ще се издигне до най-високите нива и страстта ще бъде на червено! Настроението ни също ще се повиши и желанието за забавлението ще ни завладее. Така че периодът, който следва, ще ни даде възможност да се наслаждаваме на любовта, да флиртуваме и... да пленяваме други сърца!

Нараства оптимизмът. И тъй като положителното мислене е всичко, много вероятно е наистина да привлечем положителната енергия, от която всички се нуждаем. Да бъде!

Коментари

3 Тошо хороскопа
  19 август 2022 | 08:36 отговор
 

дай боже мир и любов по целия свят

 
2
  13 август 2022 | 13:24 отговор
 

Дай Боже, Амин!

 
1 ХИЛДА
  12 август 2022 | 16:51 отговор
 

Да бъде.

 

Добави Коментар

Най-четени