Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Тригонът на Марс с Юпитер: Внимавайте какво си пожелавате, всичко ще се сбъдне

Започва период на голямо вълнение, който ще продължи до 21-22 октомври и който е изпълнен със силната енергията на кипящи страсти. Виновниците за подобни събития са Марс във Везни в тригон с Юпитер във Водолей. Точният аспект е на 19 октомври, но влиянието обхваща и съседните дни.

Хармоничното взаимодействие между Марс и Юпитер, ще подари необичаен подем на силите, жизнерадост, активност и оптимизъм. Планетната енергия събужда в нас необходимостта да бъдем активни, смели и готови за подвизи и дейности, които дори да са рисковани, могат да донесат положителен обрат.

Марс тригон Юпитер - транзит, в който търсим хармония между интелект и физическа сила, и можем лесно да постигнем целите си в живота. Вашата решителност и лидерски качества ще спомогнат да преминете към реализация на заветните ви мечти, особено, ако загърбите своите съмнения и недоверие в себе си. Транзит, който дава възможност за напредък и подкрепя реализирането на желаните успехи.

Не бързайте, проектирайте само градивни дейности. С тази енергия може да започнете нещо ново, което може да доведе до промяна към по-добро или до успешна дейност.
Това е положителна енергия, която може да се трансформира от сексуална в творческа енергия, ако е по ваш избор. Творческата енергия присъства навсякъде и има благоприятен ефект върху всичко, което започнете. Така че бъдете активни тези дни, ако искате подобрение и благоприятни големи промени.

Лесно ще ви се удава всичко и няма причина животът ви да не бъде изпълнен с романтика и хармония.