Автор
Woman.bg

Трите мъжки зодии, за които жените са кралици

Всяка жена мечтае да бъде кралица в очите на своята половинка. Дамите обожават да бъдат обичани, обгрижвани и единствени. И ако все още не сте намерили мъж, който да ви кара да се чувствате специални, каналът "Видео хороскоп" във vbox7 представя три мъжки зодии, за които жените са кралици.

Това са мъже, с които никога няма да наранят чувствата ви. За тях дамите са издигнати на пиедестал.

Овен


Овните са много привързани към своите нежни половинки. Мъжете от този зодиакален знак искат да са първи във всичко. Когато нещата не вървят по мед и масло, Овните знаят как да ви изкарат от депресията. Чувствени и съпричастни, те ще ви събудят с кафе в леглото, ще ви сюрпризират с любимо ястие и ще се уверят, че и най-малките детайли са перфектни. Времето, прекарано с тях, отлита неусетно. Връзката с мъже Овни е истинско удоволствие и оставя незабравими спомени.

Лъв


За Лъва вие ще бъдете кралица във всички аспекти. Той се старае да се почувствате специална особено в интимен план. Лъвовете са наясно, че ако ви впечатлят с умения в леглото, няма как да останете безразлични към тях. Дори и да не е винаги сериозен в отношенията си, докато се разбирате и сте задоволени, щастието ще бъде и при двамата.

Везни


Под въздействие на Венера, Везните съчетават в себе си красота и скромност. Те поставят интересите на половинката си на първо място и се опитват да ги удовлетворят във всеки аспект. Мъжът Везна е съвършената комбинация между романтичен и съобразителен човек. Единственият им проблем е, че любовта им ги кара да правят неща, които не винаги могат да си позволят. По този начин мъжете от този зодиакален знак нарушават баланса и трудно се връщат обратно към него.