Автор
Теодор Муховски

Трите зодии, които изневеряват по-често от останалите

В интерес на истината изневярата е по-скоро човешко състояние, отколкото симптом на зодиакалния знак, но има определени астрологични енергии, които предполагат предразположеност към изневяра.

Ако Слънцето, Луната или Венера са в един от следните знаци, вероятно е да имате блуждаещ поглед и свободно определение за обвързване. Но помнете, че изневярата винаги е избор и всички ние можем да дадем своя принос за това.

Имайки предвид това, ви предлагаме списък на зодиакалните знаци, които е доста вероятно да изневерят на половинките си.



Близнаци

Макар че Близнаците предпочитат да говорят за секс, отколкото действително да го правят, те няма да се откажат от една авантюра, когато алтернативата им е скука или самота.

Управлявани от комуникативния Меркурий, Близнаците са любопитни хора, които се нуждаят от много умствена стимулация, независимо дали става въпрос за провокативни голи тела или незаконни разговори.

Близнаците са привърженици на променливостта във взаимоотношенията и гъвкавостта, а когато става въпрос за морални кодекси, те прекарват значителна част от ежедневието си, разграничавайки се от собствените си постъпки. По този начин използват селективна амнезия и други съмнителни основания, за да оправдаят своята недискретност.

Най-честите оправдания от изневеряващи Близнаци, включват:
"Бях в друга часова зона, така че сякаш никога не се е случвало" и "Тогава бях друг човек, а сега вече не съм такъв".

Непослушни Близнаци са Скот Дисик, Кание Уест, Доналд Тръмп и Еди Чибриан.



Везни

Везните смятат лъжата като език на любовта и флиртуват, сякаш животът им зависи от това.

Никой не може да лъже толкова лесно и да мами толкова успешно, колкото зодия Везни. Тези хора са изключително умели в това да замазват социалната ситуация, да избягват конфликти, да не искат да поемат отговорност и да прикриват извънбрачните си връзки.
Управлявани от Венера, планетата на красотата, Везните не обичат да са сами и им харесва да им се правят комплименти - комбинация, която предразполага към изневери.

Известните личности, родени под този знак са Ти Джей Холмс, Джуд Лоу и Клеър Дейнс, както и рап легендата Джей-Зи със слънце в Стрелец/луна във Везни, който е сред най-известните примери за последиците от изневярата.

За провалите си Джей Зи се разкрива пред New York Times: "Най-трудното нещо е да видиш на нечие лице болка, която си причинил, и след това да се справиш със себе си."



Риби

Като променлив воден знак, хората от зодия Риби изпитват големи трудности с границите и винаги ги избива на романтика, което ги прави лесна плячка за извънбрачни връзки. Те може и да не търсят възможността да се отклонят от правия път, но ако се случи нещо, което да плени сърцето им, те го следват неотлъчно. Хората под знака на Рибите обичат всичко, което им осигурява разтоварване от реалността.

Някои истински звездни развратници, родени под знака на Рибите са Тристан "дете на любовта" Томпсън, Адам "кръстих сина си на любовницата си" Ливайн, Джош Дъгар и Робин Тик, който в най-рискования ход на Рибите за всички времена написа цял албум с извинения, след като изневери на съпругата си Пола Патън.