Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Уникален ангелски хороскоп за октомври

Небесата определят за всеки от нас ангел-пазител, който ни закриля и подкрепя във всяка ситуация. Прочетете внимателно какво ви казва вашият ангел хранител за октомври!

Овен
Вие сте на прав път, но сте попаднали на важен кръстопът. Обърнете внимание на вашите повтарящи се мисли и чувства, знаци, сънища или звуци около вас. Това са любящи послания от вашия ангел-пазител, които ви насърчава да се промените и да предприемете действия. Вашият ангел-пазител се грижи да се чувствате в безопасност, докато следвате божествените напътствия.

Телец
Доверете се малко повече на вътрешния си глас, на своя вътрешен Учител. Имате всички необходими знания, за да сте на правилния път. Доверете се на интуицията си, защото вашият ангел пазител ще ви води по пътя ви. Ако някой ви се усмихва, редно е да отвърнете. Не пестете мили думи и доброта.

Близнаци
Сърцето е източник на сила. Ако действате от сърце с пълно доверие в защитата на небесата, вече не трябва да се страхувате от нищо и никого. Страхът спира в сърцето ви и вие действате в хармония със себе си, божествената сила и природата. Получавате огромен тласък на вашите дела. Не пренебрегвайте грижата за себе си.

Рак
Според небесата напоследък сте чувствате много уязвими, което ви е накарало да се свиете в черупката си като охлюв. Сега вашият ангел-пазител ви казва, че е време да отворите душата си за любовта и светлината! Не крийте повече чувствата си. Цялата любов, която идва от вас, ще бъде реципрочна. Искате ли да направите дома си по-приветлив: ето вашия шанс! Довършете започнатия ремонт или ушийте нови декоративни възглавници или пердета, а може би да си вземете аквариум. По този начин изпълвате къщата си с живот и красота едновременно.

Лъв
Вашият ангел пазител сега ще ви покаже как можете да използвате силата си в полза на себе си и на другите, като по този начин укрепвате вашите взаимоотношения, самочувствие и вяра във вашата мисия. Добавете цвят към връзката си! И двамата бихте могли да се отпуснете малко, така че защо не отидете заедно на място, на което никога не сте били. Бъдете гъвкави с идеите си!

Дева
Вашият живот сега коренно се променя. Можете да отхвърлите старото бреме и най-накрая да изпитате свободата. Това е свободата на една душа, която е доволна от живота и възможностите, които животът ѝ предлага. С помощта на вашия ангел-пазител можете да се освободите от страховете си и да позволите промяна в живота си. Ако сте необвързани, трябва да си дадете шанс за любов. Проявили сте безразличие към определен човек. По този начин обаче вие се затваряте за възможността да се случи нещо между вас.

Везни
Точно сега преживявате периода, в който старите навици и вярвания, които досега са обгръщали истинското ви аз като черупка, започват да се „пропукват“. Вашият ангел-пазител ви дава увереност: вече виждате светлината в края на тунела. Скоро ще преодолеете тази фаза на пречистване и хармонията ще се върне в живота ви.

Скорпион
Вашият ангел-пазител ви съветва да пуснете своята креативност, творческата сила, която живее във вас. Освободете любопитното дете в себе си, което се протяга към звездите. Рисувайте, ако искате да рисувате и да не ви пука, ако ви кажат, че нямате достатъчно талант. Пуснете музика, ако мелодиите живеят във вас, лекувайте с любовта си, споделяйте мислите и мотивацията си с другите.

Стрелец
В резултат на усилията ви до момента нещата вървят нагоре. Пред вас възникват нови възможности, а енергията на положителното развитие се излъчва от цялото ви същество. Вашият ангел пазител ви помага да се наслаждавате на настоящето и на всеки етап от вашето развитие. Вярвайте, че всеки момент е съвършен сам по себе си.

Козирог
Вие наистина можете да бъдете в стихията си и да се разгърнете, когато почувствате, че атмосферата, която ви заобикаля, е приятелска. Колкото повече получавате, толкова повече можете да дадете на другите. Ако позволите на вашия ангел-пазител да ви даде, той ще ви предостави всички инструменти, от които се нуждаете, за да постигнете целите си. И вие можете да помогнете на другите, защото ще имате от какво да черпите сили.

Водолей
Сега трябва да се отървете от негативните си чувства. Спрете да потискате това, което не искате да чувствате! Поставили сте твърде силни граници в представата си за света. Ето защо можете да чуете само това, което искате да чуете. Но има по-меки, по-нежни звуци, на които също трябва да обърнете внимание. Отворете сърцето си!

Риби
Според вашия ангел-пазител сега трябва да намерите отговор на въпроса в кои области от живота си сте дали власт на другите и сте им позволили да се възползват по един или друг начин да ограничат вашата свобода. Трябва да разпознаете в кои области на живота сте се отдалечили от себе си и от космическото единство. Сега имате възможност да се върнете към истинската си същност!