Ура! Край на Ретроградния Меркурий, ето какво ни очаква след него

Най-накрая слагаме точка на периода Ретрограден Меркурий и започваме начисто! Време е да оставим хаоса настрана и да се отдадем на прекрасни дни, в които ще берем плодовете на труда си. На 23-ти Меркурий престава ретроградното си движение и всичко си идва на мястото. Сега планетата навлиза в знака Близнаци и ще бъде там до 11-и юли.

И ако досега периодът за вас е бил напрегнат и някои от плановете ви са се провалили, това вече не трябва да ви тревожи, защото предстоят щастливи мигове и успехи. Всякакви предизвикателства са добре дошли, защото ще ги приемате с лекота. Благоприятен период за нови покупки, ремонти, пътувания и грижа за здравето. Можете да пристъпите към важни сделки и да действате с размах, както в личен, така и в професионален план.

В любовта и семейните отношения ще срещате повече подкрепа, разбиране и ще получите много мъдри съвети. Ще се наслаждавате на хармония у дома и всички противоречия ще бъдат изгладени. Дори и до момента да е настъпил хаос в душата ви, сега всичко ще си дойде на мястото и ще усетите лекотата след Ретроградния Меркурий.

Сега е най-доброто време да подредите всички предстоящи задачи, да направите смели планове за бъдещето и да се радвате на успехите си.

Четете още: Скъпи Раци, месец юли ви обещава изненади