Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Успех в любовта и финансите очаква тези три зодии през юни

Овен – Вие сте охранявани от мощни планети. Това ще се отрази на вашето възприятие. Мнозина от вас ще станат горди и надменни. Вашият управител Марс ще ви добави високомерие. Юпитер ще ви устрои малки провокации. Вашите амбиции ще бъдат насочени в сферата на финансите. Тук ще можете да разчитате на придобивки, повишение, допълнителни доходи. Не всичко ще върви гладко – Сатурн и Плутон ще създават затруднения и задръжки, но вие лесно ще успеете да преодолявате трудностите.

В първия летен месец личният живот ще се съживи, което ще помогне да се преодолее монотонността в отношенията. Любовната планета Венера преминава през сектора на дома ви до 14 юни и семейният живот на родените през последната десетдневка ще се подобри, отношенията с близките ще станат по-хармонични. След това планетата преминава в сектора на любовта и ви очаква период на романтика и съблазни. Тези, които са свободни, ще могат да намерят любовта, но ако снемат въображаемата си корона. Позволете едно предупреждение: Имате склонност да идеализирате хората, които харесвате, в резултат на което разочарования не се изключват. Може да станете и жертва на съблазнители, които се интересуват повече от други неща, отколкото от любовта ви.

Телец – Вие ревностно преследвате целите си. Звездите ще ви отворят нови врати. Вашата управителка Венера ще е благосклонна към вас и ще получавате също подкрепата на Слънцето и Меркурий. Тези планети ще потушават негативите, затова може да се каже, че хороскопът ви ще е позитивен. Първите две планети ще помогнат да се изяснят противоречията в любовните съюзи, а последната ще влияе върху увеличение на финансите. Опитайте си късмета на лотария. Марс може да ви провокира към лека агресия. Подходящо е за ремонт и обновление на дома. Родените през първата десетдневка могат да предприемат някакви промени, преобразования, да извършат нещо необичайно, което ще удиви всички.

През първата половина на юни трябва да бъдете много тактични, за да поддържате в хармония връзката си. Ако настоявате на своето упорито, особено когато става въпрос за харчене на пари, напрежението ще се увеличава постепенно. Обърнете внимание на нуждите на любимия човек, за да няма разправии. За щастие, помирението може да бъде много страстно. Свободните Телци ще бъдат под непрестанното внимание на противоположния пол. Звездите подсказват за много романтика и флиртове.

Близнаци – През първия летен месец може да се очакват много събития. Предвижда се доста продуктивен период за работа и бизнес, защото имате голям потенциал за реализация на делови и кариерни планове. Ще можете да постигнете голям успех в професионалната сфера благодарение на способността си да установявате полезни контакти, да уговаряте и убеждавате като цяло, да общувате успешно с хората. Новолунието на 13 юни, което ще се случи във вашия знак, ще активира творческата ви енергия. Ако решите да започнете нов проект, той има изгледи да бъде печеливш. Ако сте се замисляли за смяна на работното място, сега е правилното време да го направите. Вашият управител Меркурий, след като премине на 12 юни в сектора на парите, ще започне да влияе положително върху доходите и за намиране на нови допълнителни източници. Стремете се да се възползвате максимално от всичко, което се случва около вас.

Юпитер в добър аспект с Нептун носи вдъхновение, ще влияе добре върху самочувствието ви и върху хармонията в отношенията ви и отваряйки нов път за романтика, търсене на общи идеи и цели. След 14 юни Венера също ще се включи в играта и лесно ще привличате фенове, ще се създават предпоставки за флиртове. Ще бъдете по-умели и съблазнителни в любовта. Но обвързаните рискуват да си навлекат проблеми.

Очаквайте хороскопа за юни и за останалите знаци от зодиака >>