Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Успех в работата и любовта за Раците през юли

Скъпи Раци, през месец юли Марс ви дава вътрешна сила да се справите с промяната и стимулира напредъка. Способността ви да влияете на другите ще бъде по-силна. Използвайте тази сила конструктивно и имайте предвид, че можете да се откроите в професионалната област. Можете да пожънете положителни резултати. Ще имате усещане за победа и постижение. Просто следвайте вътрешния си компас и никога няма да сбъркате. Може би сега ще се появи нов източник на доходи, който не сте очаквали.
На работа няма да имате особени проблеми, въпреки периодичните възходи и падения. Все пак във вашата среда ще възникнат проблеми, с които ще трябва да се справите. Опитайте да останете спокойни и да контролирате всякакви агресивни тенденции. Задайте свои собствени граници и спрете да се приспособявате към нуждите на другите.
Възможно е да изпитате пристъп на изтощение или леко физическо заболяване/неразположение. Може да се нуждаете от малко време за почивка! За щастие нещата трябва да започнат да се оправят веднага щом дадете приоритет на грижата за себе си.
Също така е чудесно да обърнете повече внимание на домашния живот, да направите дома си по-красив и уютен. Вие сте във време, когато можете да се откроите с това, че сте постоянни и отдадени във всичко, което правите.
Този месец може да бъде белязан от интроспекция, която в крайна сметка ще бъде по-продуктивна. Важно е да знаете кои сте и какво искате от живота, като дефинирате какво трябва да дадете и да очаквате от вашите взаимоотношения като цяло. Вероятно е необходима промяна в рутината ви през юли - това е очевидно. Може да се почувствате претоварени от тежката работа, която сте полагали, независимо дали от професионални или лични отговорности. Вашите приятели ви вдъхновяват и обогатяват живота ви със своето присъствие и подкрепа.
Юли ще бъде благоприятен за любовни отношения. Венера ще повлияе силно на знака ви, особено в края на този месец. Ще се почувствате привлекателни и ще бъдете като магнит за противоположния пол. Говорейки за любов, бъдете готови нещо да се случи, внезапна романтична възможност може да се появи.