Автор
Десислава Недева

Венера съвпад Плутон: Ще усетим драматична нужда от любов

Днес планетата на любовта и лукса Венера ще се съедини на звездния небосклон с най-мистериозното, трансформиращо и обсебващо небесно тяло в слънчевата система – Плутон. Като ефект от това селестиално събитие ще усетим рязката ни и драматична нужда от любов и отдаденост. Ще искаме да изживеем най-интимните си моменти на едно по-дълбоко и интензивно ниво. Ако сте необвързани, това може да ви накара да изпитвате по-засилено чувство на самота, а обвързаните пък ще ги вкара в незаслужена афера, за която после горчиво ще съжаляват.

Този аспект ни дава една такава магическа настройка, с която привличаме противоположния пол като магнити. И всичко това се случва на подсъзнателно ниво, почти инстинктивно. Като животни следваме първичното в себе си, без да се замисляме какви реално могат да бъдат последиците. Освен склонността към изневери, периодът е и особено наситен със задкулисни игри и манипулативни техники, използвани както от вас, така и срещу вас. Ако сте честни и чисти като сълза, внимавайте да не би някой да се опитва да ви води за носа с насадено чувство за вина или други внушения.

Друга негативна проява може да се окаже непреодолимото собственическо чувство, което изпитвате, а също и ревността. Тя може да бъде както едностранна, така и двустранна, но едно е сигурно – ако правите нещо нередно, сега е моментът, в който може да бъдете хванати на местопрестъплението. Помислете добре дали си заслужава риска.



Нека оставим негативизма и настрана и да видим какво ще става между стените на щастливо омъжените двойки. Само не поглеждайте зад завивките, защото там се случват неподозирани неща. Когато Плутон поеме в обятията си Венера, сексуалният ни живот моментално се оцветява в поне 50 нюанса сиво, ако не и повече. Латекс, белезници, разлят восък, само внимавайте да не се нараните по време на еротичните сесии, особено ако нямате голям опит в това.

Ако бъдем реалисти обаче, можем да очакваме интересен флирт с непознат, който ще завърши с нетрадиционен край, а ако сексът с непознати не е по вкуса и етиката ни, то тогава е твърде вероятно да спретнете един културно-интелектуален скандал, за който съседите дори ще ви завидят на обоснованите твърдения, че даже ще си извлекат и поука от тях.



Необвързаните мъже и жени по света бързо и лесно ще се влюбват от пръв поглед или поне така ще им се струва. Интензивността на чувствата им ще бъде толкова силна и всепоглъщаща, че дори може да ги отблъсне един от друг. Само най-силните плутонови личности и в частност Скорпионите, ще успеят да канализират енергията по правилния начин, тъй като те са свикнали често да изпадат в крайни емоции и знаят как да ги владеят. Но дори тяхната прозорливост няма да им помогне в този енергийно наситен период, който ще замъгли добрата им преценка и интуиция към хората и така неусетно ще хлътнат до уши в най-неподходящия за тях партньор. Раздавайте го по-лежерно и по-добре се отдайте на нестандартен секс, отколкото да задълбавате в несъществуващи кармични връзки и обсебващи притежания. И не забравяйте да използвате предпазни средства!

Четете още: Как да задоволим мъжа според зодията му