Автор
Десислава Недева

Венера в Скорпион нажежава страстите

На 8-и октомври планетата на любовта Венера напуска нежните обятия на Везните и навлизе в страстната територия на Скорпиона, където ще остане чак до 1-ви ноември. Скорпионът символизира изгарящата съблазън и прочувственост, както и нуждата от притежание и контрол. Ако смятате, че тази позиция ще нажежи страстите около вас, определено сте на прав път!

Венера в Скорпион винаги внася повече сочност и сексапил в отношенията ни с околните. Нейната енергия е неподправена и завладяваща, идва, помита ви и не ви поднася никакви извинения. Възползвайте се от този благоприятен период за вашата сексуалност и разгърнете своя потенциал. Планетата на любовта няма да ви разочарова и ще направи реалност дори и най-неприличните ви фантазии.

Необвързани дами, време е да посетите козметичния салон, ако не сте го правили скоро, защото ще срещнете наистина секси мистериозен млад мъж, който ще преобърне любовния ви живот на 180 градуса.



Ей, обвързаните, не се отчайвате, защото отношенията ви с половинката ще се задълбочат и трансформират в нещо вълнуващо. Отдайте му се без съпротива!

Четете още: Риби, октомври ви носи магична любов