Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Венера в Стрелец ни носи оптимизъм, приключения, интересни събития и eмоции

Венера се премества в знак Стрелец. Сега е моментът да се отпуснете. Венера в Стрелец носи доза оптимизъм, приключения, интересни събития и настроение.

Транзитите на Венера не траят дълго. Преминаване на Венера през знака на Стрелец ще продължи от 7 октомври до 5 ноември... Дали и колко ще почувствате този транзит, зависи от вашия рожден хороскоп... къде е Венера, в кой дом и какви аспекти ще направи с наталните планети... Този транзит на Венера ще донесе особено щастие и оптимизъм на хората, чийто знак или Асцендент е Везни, Лъв, Водолей, Овен и, разбира се, на тези, които са родени в знака Стрелец.

Докато Венера преминава през този знак, за мнозина любовта ще бъде приключение... романтично пътешествие, което ще донесе различни прозрения и ще разшири хоризонтите, ще разкрие „смисъла на живота“... Докато преминава през този знак, нашата Венера е философски настроена, но също така е много отворена, честна, приятелска и топла, подчертава характеристиките на този знак, които са широта, спокойствие, свобода и космополитен дух. Точно като Стрелеца.

Докато Богинята на любовта се намира в знака на умствената експанзия, можем да използваме енергията ѝ, за да рестартираме искрата, която ни е привличала в началото. В крайна сметка всички понякога се забавляваме. Това е просто - ако емоционалната ви връзка е станала малко скучна, използвайте енергията на този транзит, за да я освежите. Спомнете си всички забавни неща, които сте правили заедно и се запитайте защо не отделите време отново за тях. Може да се наложи да планирате време или да отложите други бизнес или семейни ангажименти, за да започнете отново приключението с партньора си.

Така Венера, когато преминава през знака на Стрелец, носи енергията на този знак, а Стрелецът управлява 9-ти дом в хороскопа (чужбина, висше образование, философия на живота, вяра, морал, втори брак, непознати, висшия ум, идеали, психология, право, наука).

Венера е тук в търсене на емоционална възбуда. Мнозина ще имат контакти с непознати, с хора от други вероизповедания и култури... Други, ако са сами, могат да намерят човек, с когото да споделят своите убеждения и философия за живота. Венера в Стрелец не обича ограниченията... тя би искала да пътува, да има авантюри.

Тази Венера също така е много темпераментна (Стрелецът е огнен знак), лесно се вълнува, лесно се отдава на емоции..., но не толерира ограничението на свободата... Така че ако има достатъчно свобода, тази Венера е вярна, но ако няма свобода, лесно ще свали колчана със стрелите и ще стреля на посоки. Някои само ще идеализират любовта си... под влиянието на енергията на Стрелец, разбира се...

Венера в Стрелец предоставя големи възможности за влизане в любовни отношения, но също така и възможности за печалба, растеж на самочувствие и ценности. Лекотата на печелене обаче е придружена от лекотата на харчене, така че лесно ще харчите пари за хубави неща и наслада, без много да мислите.

Отворете очи и вижте всички възможности, може би те са скрити, но може да ги разпознаете. Не се ограничавайте, а се насърчавайте. Помислете за това, което винаги сте искали, за какво сте мечтали и не сте имали смелостта да направите, или сте смятали, че е невъзможно и че просто нямате тези качества. Венера в Стрелец ще ви даде стимул да отидете в неизследвана територия и да осъзнаете, че можете да направите всичко. Само една малка стъпка, за да постигнете всичко, което ще ви донесе искрено щастие и пълно вътрешно удовлетворение.

Четете още: Ето кои са зодиите, за които октомври ще донесе любов