Автор
Десислава Недева

Венера в тригон с Юпитер ви помага спешно да намерите любовта

На 18-ти октомври, Слънцето ще формира напрегнат аспект квадрат със Сатурн. Тази конфигурация създава изключително песимистично настроение, а на фона на трудностите, които ще срещаме по пътя си, направо ще граничи с лека форма на депресия. Възможно е също така да се появят различни форми на ограничения и отговорности, които ще ни отдалечат значително от изпълнението на нашите най-съкровени мечти и желания. Приемете този период като изпитание за вашите воля и характер. Защото, ако сега не застанете авторитетно и не приемете тези рестрикции отговорно, на по-късен етап ще срещнете непреодолима съпротива от страна на различни хора и обстоятелства.

Настъпило е време, в което трябва да заровите копнежите на вашата душа някъде надълбоко и да се съсредоточите върху текущите си задачи. Ето защо не очаквайте всичко да ви върви по мед и масло, а вие да се излежавате на дивана необезпокоявани. Напротив, ще усетите натиск от страна на някой, който се изявява като голям авторитет във вашия живот. Възможно е да получите силна критика от негова страна или заповеди, които няма да са ви по вкуса, но ще се наложи безропотно да им се подчините.



За да излезете невредими от тези смутни времена, ние ви съветваме да се отнесете с голяма доза търпение, отдаденост и следване на моралните си ценности. Лошото е, че рестрикциите ще бъдат толкова затегнати, че вие инстинктивно ще искате да скъсате оковите и да вдишате глътка свеж въздух. Ако го направите обаче, бъдещето, което ще се разстели пред вас няма да бъде никак светло. Ще усещате силна вътрешна съпротива и няма лесно да се примирите с неблагоприятните обстоятелства, но трябва да покажете характер и да не позволявате на негативните мисли и чувства да ви саботират. Колкото по-бързо се вземете в ръце, толкова по-лесно ще възвърнете своята самоувереност и лошият късмет скоро ще ви напусне. А когато след време се обърнете назад, ще осъзнаете колко много труд сте положили и сърцето ви ще се изпълни с гордост и задоволство. По този начин ще придобиете ценен опит, който ще ви измъкне много по-безболезнено от дупката следващия път, когато отново попаднете в нея.



За щастие, само ден след този негативен транзит, на небосклона ще се формира друг аспект, който ще ви помогне бързо да си стъпите отново на краката. На 19-ти октомври Венера, повелителката на красотата, любовта и изяществото, ще сключи тригон с Юпитер. И двете планети са добротворци, а комбинацията, която създават, носи на човечеството небивал късмет и щастливи моменти на блаженство и изобилие.

Особено благоприятен ще бъде периодът за хората, които търсят любовта. Това е най-чаканият и най-мечтаният транзит в астрологията. Той ни помага не само с това, че ни прави по-харизматични и привлекателни за противоположния пол, но ни подтиква да се наслаждаваме на живота без съжаление и задръжки. Всички ставаме някак по-благи, приветливи и добронамерени към останалия свят. Това положително влияние ще помага не само на необвързаните да намерят своите най-подходящи половинки, но и тези, които се намират в турбулентни взаимоотношения, ще успеят бързо и лесно да разрешат проблемите помежду си.



Въпреки лошото настроение и ограниченията, които ще ви бъдат наложени от квадратурата между Слънцето и Сатурн, Венера и Юпитер ще ви насърчават да се социализирате и няма да ви позволят да се изолирате от света около себе си. Дори ще усетите дълбоко в душата си необходимостта да се вземете почивка и да заминете заедно с любимите си хора на далечна мечтана дестинация, за да презаредите батериите и да се отдадете на сладострастни момени, релакс и блаженство от всякакво естество.

Финансите ви за момента са стабилни и може спокойно да си позволите да се поглезите и с някоя нова придобивка, за която отдавна мечтаете. Времето е изключително подходящо и за закупуване на имущество или инвестиране с цел бъдеща печалба, така че не се колебайте, ако ви изскочи някоя примамлива оферта.

Четете още: Венера в тригон Уран: Днес ще срещнете човек, който ще промени живота ви