Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, август ви носи закрилата на звездите и промяна към добро

Скъпи Везни, несъмнено е отлична новина, че ви очаква един добър месец, особено ако тайно сте се надявали да вдъхнете нов живот в ежедневието си. Рутината ви е превзела малко повече напоследък.

Звездите в хороскопа ви насърчават да вземете смелостта си в свои ръце и да се борите сега за каузите, които са близо до сърцето ви. Присъстващите енергии би трябвало да ви помогнат да продължите напред. Следователно трябва да се очакват някои промени за добро.

Получавате и едно предупреждение: да не пренебрегвате повече истинските си нужди. Очевидно е, че имате забележителна сила на характера, но и ентусиазъм, за който мнозина ви завиждат. Сега е моментът да прогоните лошите си мисли от ума си и да дадете воля на естествения си оптимизъм.

През месеца, независимо дали промените, към които се стремите, са от професионален или сантиментален характер, вие ще се насладите на полагането на първите камъни на основата на новата сграда на живота ви. Не очаквайте обаче ежедневието ви да се промени към по-добро още от първия ден. Това ще стане с времето, положението ви ще се подобрява стъпка по стъпка. Тъй като сте надарени с голямо търпение, това не би трябвало да е голям проблем за вас!

Никога не се отказвайте, въпреки трудностите, които може да срещнете. През следващите седмици едно непредвидено събитие може за съжаление да подкопае настроението ви. Не напускайте „бойното поле“, без да сте вложили цялата си сила в битката!

Вашите ресурси да се справите с проблемите са в изобилие. Те ще ви помогнат през идните месеци да напреднете в живота си. По пътя неизменно ще възникват редица препятствия. Бихте ли искали да ги заобиколите или да се изправите срещу тях? От вас зависи! Знайте обаче, че присъствието на вашата Звезда над вас ви пази.

Четете още: Деви, през август ви очаква растеж, но той също като всяко нещо ще има цена