Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, декември ще бъде най-успешният месец за вас

Скъпи Везни, декември ще бъде един от най-успешните месеци. Ще можете да изпълните няколко отдавнашни желания, да се справите с негативните хора с един замах и значително да подобрите финансовото си състояние. Все още се въртите в кръг по някои въпроси, колкото и да искате да решите всичко веднага и сега - това за съжаление не е възможно. У вас трябва да узреят някои решения, да получите още информация, да се инициират събития, които да ви дадат посока. Оставете потока на живота да ви води и се адаптирайте към събитията. Решенията ще дойдат сами. Но не бъдете арогантни: пътищата на съдбата са променливи. Запазете позитивен дух и оптимизъм, независимо от промените.

През целия месец Марс продължава да е ретрограден. Но ретроградността обикновено представлява необходимостта да се работи повече върху самоконтрола и дисциплината, да се насърчавате, да намирате мотивация и вдъхновение отвътре. Вселената работи за вас, така че не мислете много, просто се отпуснете. Много от вас могат да се замислят дълбоко за преходността на живота и да се съсредоточат и посветят на духовността.

Възможни са парични проблеми в средата на месеца. Те могат да се отнасят до стари дългове, неоправдани разходи или данъци. Бъдете практични, когато става въпрос за финанси.

Бъдете внимателни особено в семейните отношения, за да избегнете различни драми. Ще трябва да контролирате ревността си, за да избегнете спорове. В любовния живот вашите силни страни трябва да са търпението и сдържаността. Очакват ви много разговори, трябва ви търпение. Ако успеете да намерите баланс между различните си желания, то декември ще бъде много романтичен и приятен за вас.