Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, февруари ще ви донесе хармония и баланс

Скъпи Везни, това ще бъде много балансиран месец за вас. Ще се съсредоточите едновременно както върху професионални, семейни въпроси, така и върху въпроси, свързани с вашето лично израстване. Слънцето до 18 февруари ще ви носи вътрешно спокойствие и баланс, което добавя хармония в живота ви. Ще бъдете по-ефективни и продуктивни, така че това е подходящ момент да популяризирате себе си и целите си.

На работа ще положите много усилия, за да промените всички неща, които ви дразнят или разстройват. Опитайте се да работите организирано. Ако възникнат проблеми, ще трябва да ги решавате по бърз и ефективен начин. Правете компромиси, ако се налага и се научете да работите в екип. Скоро ще разберете колко полезно може да бъде това.

Този месец е идеален за общуване, срещи с приятели. На път сте да оправите нещата в отношенията си. Ще бъдете много динамични, комуникативни и убедителни. Ще завържете нови познанства и ще се отървете от някои вредни за вас стари такива. Предстоят приятни събития; управлявайте ги по интелигентен начин и ще постигнете целите си.

Марс е в квадратура спрямо вашия знак. Това може да доведе до чести пристъпи на главоболие през месеца. Чувствителността към светлина, шум и миризми, гадене и световъртеж са придружаващите симптоми на мигрена. В много случаи провокаторите са стрес, преумора и неправилно хранене.

Либидото ви ще нараства, което е чудесно за по-възрастните двойки или тези, които са от по-дълго време заедно, но само ако вашият интерес е насочен към любим човек. Ако имате връзка, постарайте се да обръщате повече внимание на партньора си, да прекарвате повече време заедно, да се грижите за неговите нужди и желания.

През втората десетдневка може да се почувствате по-уязвими и понякога склонни към бързи реакции. Свободните представители на знака ще се почувстват привлечени от някого и ще се стремят да покажат най-доброто от себе си. Не е изключено да имат несподелена любов.