Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, ноември ви носи много любов

Скъпи Везни, през ноември животът може да бъде особено объркващ – сякаш сте изключително мотивирани за ново начало, но все пак срещате малки закъснения и предизвикателства. Инстинктите ви ще бъдат много остри, а интуицията ви ще ви води през трудни ситуации. В същото време вашето подсъзнание чрез сънища и случайни асоциации ще ви насочи към важни въпроси, опитвайки се да ви защити.

Не пренебрегвайте знаците; обърнете внимание на това, което се случва около вас. Всичко се случва с причина.

След средата на месеца ще можете да намерите решения на проблеми, които са ви обезпокоили или задължения, които ви затрудняват. Този месец е свързан изцяло с личния ви баланс, така че не забравяйте да се справите сериозно с него, за да внесете толкова желаните мир и спокойствие в живота си.

През ноември ще търсите баланс във всичко. Тъй като последните няколко месеца от годината са идеални за ретроспекция, повечето хора Везни вероятно ще спрат и помислят за своите проекти за следващия годишен период. Представителите на този знак ще трябва да се отърват от някои стари окови, за да върви всичко добре!

Везните обикновено са комуникативни, забавни и креативни. Изпълнени сте с любов, която дарявате на околните. Вземането на решения не е нещо лесно за вас, но правите всичко възможно да се справите добре в различни ситуации. Вашата гъвкавост е една от най-силните ви страни.

Бъдете малко внимателни в края на месеца, когато някои препятствия може да ви притесняват. С вашата лесна адаптивност предизвикателствата няма да са толкова сложни. Вашият партньор също ще играе важна роля, тъй като неговата подкрепа и присъствие ще ви помогне да преминете през трудните моменти.

Ако говорим за любов, Везните ще имат страхотни моменти през ноември. Родените ще бъдат повлияни от енергията на Венера и следователно ще искат да се срещат с нови хора и да започнат отношения, ако са свободни. Тази енергия ще бъде идеална за случайни срещи. Обвързаните и семейните също ще си прекарат добре, защото романтичното настроение ще преобладава през месеца. Отделете време, за да се насладите още повече на компанията един на друг.