Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, ноември ви носи нови възможности в кариерата и любовта

Действайки изключително в съответствие със собствените си принципи, представителите на знака Везни влизат в нов, премерен и успешен живот. Вашият интерес ще бъде по-фокусиран върху домашните и семейните проблеми. Трябва да бъдете по-внимателни в тази област. Вашите собствени сили ще бъдат достатъчни, за да постигнете целите си и да се придвижите смело към тяхното постигане. Няма да имате нужда от подкрепата и напътствията на другите, ще се справите и сами. Трябва да обръщате по-малко внимание на мненията на другите за вас.

По време на работа този месец не се очаква да бъде много продуктивен. Решенията, свързани с развитието във вашата кариера, ще претърпят значителни промени. Многократно ще бъдете принудени да промените плановете си. През ноември ви очакват делови (бизнес) предизвикателства, с които трудно ще се справите. Ще имате много отговорности и ще бъдете под стрес. Особено внимание трябва да се обърне на нови предложения и проекти, които ще се появят от нищото. Не бързайте да ги приемате, преди да съберете повече информация за човека и за неговото предложение, защото в действителност всичко може да не е толкова просто, колкото ви го представят.

Избягвайте да участвате в рисковани проекти и бъдете внимателни при боравенето с пари. Ще срещнете трудности в областта на услугите и творческите дейности поради предизвикателните аспекти на Венера през втората десетдневка на ноември. Безработните Везни ще имат доста добри шансове да получат нова работа.

Ще бъдете в стабилно здраве през по-голямата част от месеца. Единственото важно нещо е да избягвате студеното и влажно време, защото можете да настинете. Бъдете умерени във всичко и отделяйте достатъчно времето за почивка. В началото на месеца може да се почувствате малко претоварени и дори неспокойни. Тези усещания са временни и ще бъдат причинени изключително от умора.

Любовният ви живот призовава за внимание този месец, тъй като изглежда, че връзката ви ще се сблъска с проблеми и напрежение. Планетарната настройка ви оказва негативно влияние в тази област и по-добре е да бъдете по-сдържани. Вашата връзка ще бъде подложена на изпитание и ако е достатъчно силна, ще може да оцелее. Ако не е, тогава е време да преразгледате фактите и да видите кое е най-доброто за вас и вашия партньор. Може би отделен жизнен път е по-добър и за двамата. Втората половина на ноември ще ви даде възможност да разрешите възникналите разногласия, защото Марс ще се движи директно. Ако връзката ви е предимно хармонична, това ще бъде само временна криза и скоро ще постигнете необходимата динамика в отношенията.