Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, октомври ви носи много изненади

Скъпи Везни, този месец ще бъде балансиран за вас. Интересът ви ще се съсредоточи главно върху работата и дома ви. Опитайте се да бъдете систематични и ефективни. Сътрудничеството с колегите ви ще ви помогне за по-добри резултати. Ще трябва да решите няколко проблема бързо и ефективно. Имате много задължения и ще успеете да ги изпълните само ако останете предпазливи.

Финансите ви не са в лошо състояние, но за да ги подобрите, ще ви е необходим специален план за действие.

Очакват ви много изненади. Ще срещнете нови хора и ще изтриете други от живота си, такива, които не ви подхождат или ви вредят. Връзките ви с други са на път да бъдат подложени на тест. Октомври ще премине с изчистването на живота ви от всичко ненужно в него - хора, предмети, дрехи, емоции... Кажете сбогом на всички, които някога са ви наранявали и освободете място в живота ви за прекрасни нови приятелства и преживявания. Поставяйте си високи цели, вярвайте в себе си и следвайте сърцето си.


Ако имате връзка, ще откриете нови общи интереси с партньора си, които ще ви позволят да прекарвате повече време заедно. Ретроградният Марс обаче във вашия 7-ми дом на сериозните партньорства и ангажираност, може да поднови стари проблеми в някои връзки - да се сблъскате с ревност или да мислите, че партньорът ви не ви казва истината. Не бързайте с изводите. Само най-силните и дълбоки връзки ще оцелеят в това. По-повърхностните ще приключат. В крайна сметка, каквото и да се случи, ще бъде положителна промяна. Разширяване на семейството е възможно.

В живота на някои Везни бившият им партньор ще се завърне към периода до 14 ноември.

Не е време да сте скромни. Поставете себе си на първо място! Започнете с всичко, което силно желаете и намирате за важно. Реконструирайте своя свят! Обновете външния си вид! Бъдете егоисти и поемайте преднината! Космосът го изисква. Този месец може да ви донесе това, което търсите. Предстоят положителни промени.