Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, пазете се от клюкари и завистници през септември

Септември се очертава като доста активен месец, пълен с различни събития, за всички Везни. Това ще е сравнително успешен период, а някои от представителите на този знак от зодиака ще участват в голям проект. За щастие, Везни, ще имате достатъчно сили и енергия, за да се справите с цялата тази дейност.

Пазете се от влиянието на клюкари и завистливи хора. Вслушвайте се не само в интуицията си, но и в адекватни чужди съвети. Едва след това може да предприемате всякакви действия. Хванете бика за рогата и направете промените, които отдавна искате да направите. Присъствието на хора с положителни вибрации около вас е това, от което се нуждаете през септември.


Няколко планети в 12-тия ви дом ще ви насърчават да изследвате душата си. През първата половина на месеца започвате да контролирате повече емоциите си и ще бъдете по-малко чувствителни. Това поведение може да бъде възприето от околните като скромност и срамежливост. Ще бъдете по-интровертни и тихи, съсредоточени повече върху себе си. Не трябва да бъдете песимисти, звездите работят във ваша полза през септември. Стремете се към умереност във всичко.

През този месец ще бъдете обект на специално внимание от някой, който ще се опита да ви зарадва с подарък или друг жест на внимание. Сантименталният ви живот обещава да бъде ведър този месец, и дори ако е имало недоразумения или напрежение, те ще бъдат преодолени. За да има гарантирана хармония в личния ви живот, най-добре е да покажете любовта си към любимия човек, да предприемете някои инициативи. Организирайте интимна вечеря, пътуване или покажете страстта си, дори и с малки жестове, и решавайте всеки проблем с диалог.



От средата на месеца тези, които са свободни, могат да имат по-голям късмет с намирането на партньор. С помощта на Юпитер те могат да получат шанс да срещнат някоя сродна душа.


Четете още: Деви, през септември се отдайте на любов, лудост и много страст