Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, през декември ще срещнете любовта на неочаквани места

Декември е благоприятен месец за вашия професионален живот и за подобряване на финансовото ви състояние. Ще имате доста срещи, потенциални партньорства и преговори, възможни инвестиции или сделки, които ще се окажат точно това, което търсите. Могат да ви се разкрият множество възможности.
Месецът може да ви донесе също така емоционална умора и усещането, че всичко е нестабилно и несигурно. Завършвате годината със странното усещане, че времето изтича много бързо и може би не сте постигнали целите, които сте си поставили за себе си. Ще бъдете по-малко активни и по-интровертни, най-вече през първата част на месеца. Ще трябва да мислите по-сериозно преди да вземате важни решения.


Известно напрежение, предизвикано от дисонансното положение на Марс, ще ви отнеме оптимизма и самочувствието, причинявайки ви постоянно главоболие. Това може да се избегне, ако се грижите по-добре за себе си. За вас е много важно да си възвърнете хармонията и добрия хумор. Сега е моментът да нарушите рутината и да отдалечите от живота си онова, което не ви прави щастливи.
Тъй като Луната управлява дома на вашата кариера, слънчевото затъмнение на 26 декември и новолунието във вашия 4-ти дом са важни за вас.

В семейството може да има кризисни ситуации. Ще запомните този месец със специално събитие, свързано с близки, които не живеят с вас. През този месец трябва да избягвате ненужни кавги и недоразумения, които могат да съсипят връзката ви, която досега върви добре.


Юпитер влиза във вашият 4 дом (на дома и семейството) на 2 декември и прави тригон на 15-ти с Уран (вашият управител на 5-я ви дом на любовта, творчеството и децата) и който се намира в 8-я ви дом (на интимността). Носи благоприятни промени свързани с дома и любовта. Може да срещнете любовта на различни и неочаквани места. Дните от 21 до 23 декември ще бъдат доста емоционални, когато може внезапно да се влюбите или да загубите самоконтрол.