Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, през февруари ще започнете нещо ново и успешно

Везни, през февруари може да направите промени или да започнете нещо ново, чрез което се надявате да получите по-добри резултати и печалба. Ще бъде добра идея да спестите пари за пътуване през следващите месеци.

Първата и втората десетдневка на месеца е много позитивно време за Везните. Това е и съдбовен период за мнозина, когато в живота им могат да настъпят големи и важни промени. Късметът ще ви съпътства в много посоки, така че през февруари трябва да действате активно. Бъдете по-решителни, не се страхувайте от отговорност и промяна. Ще можете лесно да осъществите нови връзки, да заинтересувате другите с идеите си. Възможно е този период да донесе неочаквани материални стимули.

Това не е най-добрият месец за смяна на работата. На хоризонта може да се появи нов човек, който да обърка всичките ви карти (планове) и тогава няма да можете да повлияете на нещата. Ако сте внимателни към здравето си, това няма да ви създаде особени проблеми. Ако сте безгрижни и нехайни, може да имате проблеми с черния дроб, панкреаса. Обърнете внимание на бъбреците. Звездите предупреждават, че е възможно обостряне на хронични заболявания. Пазете се от битови наранявания.

Плутон влиза в активната си фаза на фона на натрупването на енергия от Сатурн. Очевидно около Везните се създава конфликтна ситуация и ще им бъде трудно да запазват хладнокръвие в такава ситуация. Самочувствието ви може да пострада в резултат на неприятна ситуация. Не приемайте нещата така, както изглеждат на пръв поглед, в противен случай може да стигнете до погрешни изводи. Връзката ви с хората може да стане донякъде напрегната. Причините за това са няколко, но основната е вашите повишени изисквания. Вместо да обвинявате другите за вашите трудности, опитайте се да разберете какво можете да промените в собствения си живот. Винаги трябва да започвате със себе си. Избягвайте прекаленото напрежение и нервния стрес, ако е възможно, поддържайте положително настроение. Опитайте се да не участвате в конфликти, независимо как другите се опитват да ви привлекат в тях. През този зимен месец Венера ще вземе семейството ви „под крилото си“.


Настойничеството на тази небесна покровителка гарантира щастлив период, изпълнен с хармония и взаимна обич. Според хороскопа на Везни месецът
обещава да бъде доста разнообразен – с чести срещи с приятели. Тези Везни, които са в постоянна връзка, ще се нуждаят от повече инициатива през
февруари. Ако все още си търсите половинката, прекарвайте повече време на открито, разхождайки се в парка или по улиците. Посещавайте по-често
приятелите си, ходете на кино и дискотеки, посещавайте партита и други забавни събития. Най-смелите ви фантазии може да се сбъднат съвсем скоро.
Доверете се на вътрешния си инстинкт.