Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, ще се радвате на един красив декември, подкрепен от положителни енергии на Космоса

Скъпи Везни, декември ще ви насърчи да преосмислите живота, целите и желанията си. За да разрешите различни въпроси, ще трябва да проявите търпение, постоянство и да правите това, което е интересно и важно не само за вас. Сега не е подходящо време да планирате големи постижения и решителни стъпки. Енергията ви няма да е на ниво.

От професионална гледна точка всичко върви както обикновено. Следователно много големият успех не е непременно в програмата. Вместо това използвайте времето за рутинна работа. Вашите собствени сили ще бъдат достатъчни, за да постигнете целите си и да се придвижите смело към тяхното постигане. Няма да имате нужда от подкрепата и напътствията на другите, ако искате да избегнете компромиси.

Животът ви ще премине през някаква нестабилност поради натовареност. Може да ви причини и леки физически проблеми, така че трябва да се погрижите за здравето си. Прекомерният стрес може да ви навреди, а и жизненият потенциал намалява.

Опитайте се да намерите разумен баланс между работа и почивка. За да се чувствате добре, трябва да поддържате тялото си в добра форма. Не забравяйте да ядете навреме, да спите достатъчно и да прекарвате повече време с тези, които обичате. Ако е възможно, планирайте едно малко пътуване за 2-3 дена на някое тихо местенце преди края на годината, това ще възстанови силите ви.

Вашият управител Венера ще се движи през земния знак Козирог дълго време и това ще се отрази на вашето семейство. Венера е планета на мир и щастие, така че можете да очаквате подкрепа от семейството.
Ще се посветите на семейните въпроси, като работите с цел създаване на хармонична среда. Някои отдавна са осъзнали, че връзката им се нуждае от подобрение. Може би ви липсва търпение, доверие и взаимно разбиране с партньора.

Не се опитвайте да замитате проблемите под килима, обърнете повече внимание на тези точки.

Активните и положителни енергии на Космоса ще ви помогнат да се възползвате от своите действия.