Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, стара любов ще се върне при вас през август

Скъпи Везни, лятото продължава за вас под добри астрални влияния. Животът ви продължава пък да се носи по течението. Имате чудесна възможност да получите това, което искате. Около средата на месеца може временно да загубите фокуса си, но не се притеснявайте повече, отколкото трябва. През месеца звездите ви изпращат някои предизвикателства. Марс, който е в Дева (до 14 септември) ви носи напрежение и нервност, с несвързани с вас обстоятелства. Психиката ви е по-чувствителна в този период.

Старание, търпение е нужно да проявите. Трябва да съберете цялата си воля в юмрук, за да докажете своята стойност на работното място. Само като държите летвата висока, отключвайки потенциала си всеки ден, ще можете да запазите позицията си. Намерете малко време за себе си и помислете кои връзки искате да запазите в живота си и от кои трябва да се отървете. Това ще ви помогне да намерите така желаното спокойствие.

Лятото е период на спокойствие и уют, посветете го на семейството си, обградете домакинството с любов и грижа. Това е подходящо време за самоусъвършенстване, придобиване на нови знания и умения, пътуване, сключване на познанства, участие във важни събития.

Буря от сериозни страсти и уникални емоции обещава любовният хороскоп. Представителите на знака ще почувстват непреодолимо желание да освежат отношенията си, да се потопят във водовъртежа на събитията. През този период стари забравени чувства могат да се възобновят и да изгреят с нови ярки цветове. Ще имате изкушения в любовта и вероятност да влезете в тайна връзка до средата на август, когато Венера е в знак Дева.

На свободните представители на знака се препоръчва да се оглеждат и да потърсят партньор сред вече познати хора: колеги по работа, съседи, добри стари приятели. Венера във вашия знак със сигурност е прекрасен аспект за любовта, така че от 17 август до 10 септември ще изпитвате специално удоволствие. Чудесно време да започнете качествена връзка.