Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, юли е вашият месец! Ще наваксате всичко пропуснато!

Скъпи Везни, през юли ще компенсирате всичко, което сте пропуснали през предходния период.

Това време може да е подходящо за решаване на проблеми, неразрешени ситуации на работното място или създаване на условия за по-добро изпълнение на работата ви. Следователно този период трябва да се фокусирате върху висящите проблеми и сложни ситуации. Въпреки някои малки пречки, вашите финанси ще се развият положително, тъй като доходите ви ще се увеличат от неочаквани източници.

През юли нещата ще се успокоят и ще вървят прекрасно, а вие ще се чувствате така, сякаш сте проектирали всичко добре. Влиянието на Луната ще усили вашите емоции. Със сигурност обаче ще можете да контролирате всички ситуации и да намерите абсолютен баланс във всяка ситуация.

В общуването на работното място трябва да сте умерени и надеждни, да не разкривате тайните на колегите, нито да влизате в спорове с шефовете. Бъдете фокусирани върху това, което правите и се опитайте да дадете максимума от себе си.

Благодарение на влиянието си, може дори да пожелаете да проектирате нещо или да се занимавате с някаква творческа дейност. Не се подценявайте и го използвайте добре. Независимо дали украсявате дома си или рисувате например, можете да го направите сами, а на близките ви много ще се хареса.

Този месец енергийният потенциал ще бъде нисък. В юли някои от вас ще са предразположени към лоши психически състояния, може би дори депресия, която може внезапно да се появи без очевидна причина. Не се паникьосвайте - няма ви нищо. Тази енергия ще събуди емоционално изцеление във вас - за да се изцелят и да ви напуснат най-накрая старите рани от вашата енергийна система, първо трябва да ги почувствате.

През юли ще ви се иска постоянно да опитвате нещо ново, така че имате нужда от малки промени в любовта. Говорете с партньора си за нови съвместни дейности, които ще разчупят монотонността и ще ви сближат отново.